Başlıkta gördüğünüz gibi güvenli kişisel dosyalarımı rahatlıkla yükleyebileceğim bulut depolama arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Fiyatı çok yüksek olmazsa sevinirim
Uygun fiyatlı bir şey arıyorsan Google One'a bakabilirsin 2TB 499₺/yıl gibi bir fiyat bandına sahip, aynı şekilde MEGA'da gayet iyi ama biraz daha pahalı aynı paket MEGA'da 2.050₺/yıl civarında. Ben şahsen Google One kullanıyorum ve memnunum.
Google Drive, belge, fotoğraf, video ve diğer dosyalarınızı kolayca depolamanıza olanak tanır. Google hesabınızla entegre bir şekilde çalışır.
Microsoft OneDrive:
Ücretsiz: 5 GB depolama alanı.
Ek depolama için uygun fiyatlandırma seçenekleri.
Microsoft hesabınızla entegre bir şekilde çalışır ve Office belgeleriyle uyumludur.
Dropbox:
Ücretsiz: 2 GB depolama alanı (Ek alan kazanmak için referans programı mevcut).
Dropbox, dosyalarınızı senkronize etmek ve paylaşmak için kullanıcı dostu bir arayüz sunar.
pCloud:
Ücretsiz: 10 GB depolama alanı.
pCloud, kullanıcıların dosyalarını yüklemelerine, paylaşmalarına ve senkronize etmelerine olanak tanıyan bir bulut depolama hizmetidir.
Mega:
Ücretsiz: 20 GB depolama alanı.
Mega, güvenlik odaklı bir bulut depolama hizmeti sunar ve dosyalarınızı end-to-end şifreleme ile korur.
Bu hizmetlerin her biri belirli avantajlara sahiptir, ancak ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize en uygun olanını seçmek önemlidir. Fiyatlar, depolama alanı ve özellikler konusunda karşılaştırma yaparak kendi kullanımınıza en uygun olanı seçebilirsiniz.