- Yasaklandı
-
Dene dostum geceleri yatmadan önce açıyorum uyku modunu dinliyorum çok iyi oluyoraa teşekkürler ben de bunu düşünüyorumdur direk kredi kartı geçiyor diye düşünüyordum saol denicem
1 aylık ücretsiz ama 3 hafta sonra iptal edip yeni kart oluşturup yeni üyelik başlatabilirsinTamamenmi ücretsiz bir süreliğinemi ?
Tamamenmi ücretsiz bir süreliğinemi ?
Tamamen ücretsiz olsa efsane olurdu be...Bir ay galiba
aklımız sadece böyle şeylere çalışıyorDene dostum geceleri yatmadan önce açıyorum uyku modunu dinliyorum çok iyi oluyor
Post automatically merged:
1 aylık ücretsiz ama 3 hafta sonra iptal edip yeni kart oluşturup yeni üyelik başlatabilirsin
normalde kitap okumam ve uyurkende uyumak için şarkı vs vs dinlemem lakin uykuya dalmakta zorluk çekiyorum,Vücudum geceleri uyumayı reddediyor sabahları uyumayı istiyor bende gece uykusu istiyorum uyurken uyku modu açıp dinlemek işe yarıyormu yarıyorsa bende hemen bir el atayımDene dostum geceleri yatmadan önce açıyorum uyku modunu dinliyorum çok iyi oluyor
Post automatically merged:
1 aylık ücretsiz ama 3 hafta sonra iptal edip yeni kart oluşturup yeni üyelik başlatabilirsin
yaaaaani kısmen yarayabilir.normalde kitap okumam ve uyurkende uyumak için şarkı vs vs dinlemem lakin uykuya dalmakta zorluk çekiyorum,Vücudum geceleri uyumayı reddediyor sabahları uyumayı istiyor bende gece uykusu istiyorum uyurken uyku modu açıp dinlemek işe yarıyormu yarıyorsa bende hemen bir el atayım
uyku modu dediğim 15 dk fln sonra otomatik kapanıyor sen uyuyunca kitap akıp gitmesin diye ama seslendirenler uyku getirici tonla seslendiriyor ztn dene derimnormalde kitap okumam ve uyurkende uyumak için şarkı vs vs dinlemem lakin uykuya dalmakta zorluk çekiyorum,Vücudum geceleri uyumayı reddediyor sabahları uyumayı istiyor bende gece uykusu istiyorum uyurken uyku modu açıp dinlemek işe yarıyormu yarıyorsa bende hemen bir el atayım
nerde yazıyor bu bende istemedikartın içinde 1 tl olması gerekiyormuş bu arada haberiniz olsun
reis ben uyku sorunu yaşıyorum 15 dk yetmezki bu 15 dk süreyi uztabiliyormuyuz peki ?uyku modu dediğim 15 dk fln sonra otomatik kapanıyor sen uyuyunca kitap akıp gitmesin diye ama seslendirenler uyku getirici tonla seslendiriyor ztn dene derim
nerde yazıyor bu bende istemedi
evet uzatabiliyosunreis ben uyku sorunu yaşıyorum 15 dk yetmezki bu 15 dk süreyi uztabiliyormuyuz peki ?
Dostum kurduğunuz hayali yaşayan insanlar kitaplarla yontulmuş insanlar sen okumasanda olur memlekete vizyonsuzda lazımokumayın aq kım okumus ta adam olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?