Kıyamet Sonrası Far Cry Projesi Geliyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
:resim:

a.png

:yazı:

Eğer Far Cry 5’in sonunu bilmeyenlerdenseniz ve oynayarak öğrenmek istiyorsanız, Ubisoft’un yarın ki Far Cry duyurusunu duymak istemeyebilirsiniz.Zira açıklama ciddi manada spoiler içerecek.

Ubisoft, yarınki Game Awards etkinliğinde bir Far Cry duyurusu gerçekleştirecek.Spoiler uyarısını geçenler olarak bildiğiniz gibi Far Cry 5’in sonunda nükleer bir saldırı oluyordu ve Joseph Seed’in haklı olduğunu görüyorduk.

Bazı insanlar bu sonu beğenmese de bazıları beğenmişti.Şu anda Ubisoft’un yeni projesiyle Far Cry’ın neden bu şekilde bittiğini daha net bir şekilde anlayabiliriz.

Far Cry 5’ten birkaç yıl sonra geçen bir hikayeyi anlatacak olan bu oyun,Radyoaktif etkiler geçmiş, eski dünyadan yeni bir dünya oluşturulmuş ve insanlar bu sefer olayları nasıl berbat edecek merakla bekliyoruz.​

:video:

Süper Üye
7 HİZMET YILI
Far Cry serisi benim için 5'den sonrası için bitti. Grafik değişiyor ama mantık hala Far Cry 3

Kötü olan yerler değildir kardeşim, insanlardır.
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
ooooo fenaaaa

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
amd fx 6100 e sahip oldugum için fc 5 oynayamadım :/ tek tesellim benim için oyunun 3 de bitmiş olması 3 den sonra tekrar ediyomuş kendini sanırım öle duyumlar almıştım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...