Onaylı Üye
güzel bi ekibiniz varsa kız arkadaşını da ekibe katıp among us oynayabilirsin gerçekten çok sarıyor
Project winter
The Long Dark
Bakabilirsin gayet güzel oyunlar
the forest oynayabilirsiniz düşük ayarlar da sorun olmaz diye düşünüyorum hem korkup hem de eğlenebilirsiniz
Limbo
Karşılıklı blur
Rust
Biz gta5 online oynuyoruz karşılıklı çok güzel oluyor onlineda
Online oyun ariyordum ama olsun guzel fikir denemekten zarar gelmezoutlastiyi gider kız arkadaşlar beraber
Cs go ya hakim degilim Yoldas muhabbeti nedir ?CS:go yoldaş atabilirsiniz.
Yeah i agree league of legends has too much stress in gameplay. but all competitive has some strees in gameplay so doesnt matter for usA lot of games that you can have fun with your girlfriend, including racing games. I think league of legends would be a little bit more stressful, but alternating can be good for fun.
Cok mantikli bir tavsiye server acma islemini hangi programla yapacagim birbirimizden uzakta oturuyoruz.Minecraft'ta server aç modlu 2kişilik oynarsınız
Lol kesinlikle oynama bana kalırsa spor oyunları yada dövüş oyunları çok eğlenceli olur denendi onaylandı
Siteler sayesinde server açabilirsinCok mantikli bir tavsiye server acma islemini hangi programla yapacagim birbirimizden uzakta oturuyoruz.
ayrica modlu acmaktan kastin nedir biraz acabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?