Ahahaah hocam çok iyimiş. Ama bilin bakalım ne eksikMerhaba arkadaşlar eğlenceli pyhton yazılımı ile sevgilinize şaka yapbiirsiniz...
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap<--- source kodu
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap<---- direk exe indir
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap---- Virüs total
dikkatli kullanın zarar verme ihtimali var ama düşük, mavi ekran verene kadar rami cpu yu şişirir sonra mavi ekran verip kapanır pc geri açarsınız açamazsınız orası size kalmış testlerde bir sorun yaşamadım ben
Not exe indiricek olanlar asla Hayır demesin.... :d Çünkü çok fazla sayfa açılıyor mavi ekran verebilir...
sad dbsakdhsankdlAhahaah hocam çok iyimiş. Ama bilin bakalım ne eksik
Alakası yok hocam kodlara girip bakmanı tavsiye ederim ne demek istediğimi anlarsınızÖzellikle sevgiliye yapabileceğimizi belirtmiş olman dikkat çekmek için midir
evinden aldırırım seni gardaşımmkral yapalım yapalım da kime yapalım. ben bunu en iyisi @zardacal a atim
taksi ile mi alıyorsunevinden aldırırım seni gardaşım
ee tabi aldık togg ortaklaşa taksi işine de girdik . alırız herkesi evindençok güzelde kız arkadaşımın bilgisayarını bozmak istiyorsam bununla uğraşmam
bile, at abi bir malware yazılımı windows dosyalarını kendi siler
gerçi bilgisayarını bozarsam onca notları boşa gideceği için benim kafamı deli gibi ütüler
o yüzden bu aksiyona gerek yok benim için
taksi ile mi alıyorsun
benim niye haberim yok sen mi geziyorsun yoksa bu togg'la hepee tabi aldık togg ortaklaşa taksi işine de girdik . alırız herkesi evinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?