dostum valla kitap okumak dışında birşey bulamazsam ben ayarliyacam kesin yani nolacaksa olsunŞimdi ki aşklar boş diye boşuna dememişler dostum eğer birini gerçekten seversen herşey yaparsın zaten durduk yerde sevmediğin biriyle vakit geçireceksin o seni çok sevecek sonra sen ayrılacaksın veya bu ters de olabilir böyle şeyler yapmayın aşk işleri o kadar kolay hale gelmiş yazık...
eğer ciddi anlamda yapacaksan evlenene kadar öpüşme el ele tutuşma zina yapma çünkü kesinleşmesi gerekiyor yani evlendikten sonra tamam sıkıntı yok Unutma en önemli şey "Güven".dostum valla kitap okumak dışında birşey bulamazsam ben ayarliyacam kesin yani nolacaksa olsun
dostum bizim buralarda keyfi çıkıp ayrılıyorlar 1 hafta sonra bende böyle birşey yapabilirim 2-3 aya ayrılırım 1 hafta çok kısaeğer ciddi anlamda yapacaksan evlenene kadar öpüşme el ele tutuşma zina yapma çünkü kesinleşmesi gerekiyor yani evlendikten sonra tamam sıkıntı yok Unutma en önemli şey "Güven".
herkesin dini kendine boş boş yorum atma insanları kutuplaştırıyorsunHiç harama girme derim kardeşim Dua'nı et Namazını kıl Rabbinden iste Kalpler ancak Allah'ın elindedir bunu unutma o isterse olur sen Dua'nı et sabır et bi 2 sene daha olsada.
Ney harammış dostum?Hiç harama girme derim kardeşim Dua'nı et Namazını kıl Rabbinden iste Kalpler ancak Allah'ın elindedir bunu unutma o isterse olur sen Dua'nı et sabır et bi 2 sene daha olsada.
öyle yapacam zaten kralKız yerine ders çaliş bosver aşkı
tmHiç harama girme derim kardeşim Dua'nı et Namazını kıl Rabbinden iste Kalpler ancak Allah'ın elindedir bunu unutma o isterse olur sen Dua'nı et sabır et bi 2 sene daha olsada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?