Onaylı Üye
anlamadim sey su o dedi herseyi kes muhhatapi falanda kes dedikardeşim seni unutamamış demmekideğiştir kanka şu başlık yasak böyle başlıklar diye biliyorum uyarı yersin
kanka seviyorsan git söyle uzatmaya gerek yok benceanlamadim sey su o dedi herseyi kes muhhatapi falanda kes dedi
kanka hala seviyormuyum onuda bilmiyorum kac aydir cok DEGSIK duygular icindeyim XDkim dedi senim o kızmı
Post automatically merged:
kanka seviyorsan git söyle uzatmaya gerek yok bence
bu nasıl bir hali :SADsa. git bir ruh hastanesinekanka hala seviyormuyum onuda bilmiyorum kac aydir cok DEGSIK duygular icindeyim XD
ATAMAZ yolunu verdim ztn kizin sonradan boyle yapmaya basladiYedeğe atmaya çalışıyor seni belki dostum.
dediğim bu işte seni tekrar kafaya almaya çalışıyor galibaATAMAZ yolunu verdim ztn kizin sonradan boyle yapmaya basladi
Salla gec ya XDdediğim bu işte seni tekrar kafaya almaya çalışıyor galiba
Acımadan Koydu Bee Yak Yak YakSon zamanlarda kaşar'ın kilosuna zam geldi kardeşim.
Reis ayıkıyor bu işlereReyiz şimdi yaş kaç bilmiyorum ama bi elleşme koklaşma bi aksiyon olcaksa eski hatun baldızdan tatlıdır diyeyim. Ama yok daha veledim ben o okşamalar falan yok diyorsan bakma yüzüne bile. Manita bulamadığından seni kafalamaya çalışıyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?