Kız Nasıl Buluşma Düzenlerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
200-300 ayarlasan yeter. bu kadar kasmaman gerekiyor. yakınlarda buralarda olacak mısın diye sor nedenini sorduğu zamanda oturalım konuşalım hep burdan konuşcak değiliz ya diye gir meseleye.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
senden buluşmamı istiyor bide olum kız seni ayakta soyuyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Kızılayda gezin kuğulu parkta oturun büfeden kutu kola al geç 20 TL ye işi bitirirsin. Slla starbucksı falan. Sonuçta buluşmanın amacı karın doyurmak mı birbirinizi görmek mi?

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bak ne yap biliyor musun, kızla Ankara'nın güzel manzaralı bir yerde buluşacağını söyle. Bu bir tepe de olabilir, sessiz sakin bir park da olabilir. Deniz olsa deniz kenarı olurdu da yakınınızda göl varsa göl de çok çok güzel olur. Buluşma yerini bunlardan birisi olarak belirledikten sonra buluşmadan önce bir markete girip su, bardak, içecek, seviyorsan çerez ve bilumum malzemeler al. Çiçekçi bulursan da bir dal çiçek ekstradan hoş olur. Sonrası sende zaten, tamamen kendin bir şekilde sohbet muhabbet et. Sakın avm imiş kafe imiş bu klişe yerlerden uzak dur. Hem vakalar da çoğaldı zaten. Bunun yanı sıra çok masraflı olur, gereksiz masraf yani.

Fire obey Ice
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Yok nerdeee daha konuya nasıl gireceğimi bilmiyorum
Bak şimdi yeni bir fotoğraf attığı anı kolla de ki fotoğrafta çok güzelsin. Teşekkür eder, sonra sen de fırsattan istifade de ki bazen bu kadar güzel olduğuna inanamıyorum, gözlerimle görmeme müsaade eder misin :D

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Bana kalırsa bıktım şu dünyanın adetinden örfünden kızlarda para getirmeli biz burda banka değiliz!
Kesinlikle katılıyorum . Lafa gelince herkes birey herkes özgür iken para ödemeye gelince ''erkek adam nasıl olsa'' anlayışı değişmeli bence . O devir eskide kalmış diye düşünüyorum

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Kanka Çok Kasıyorsun Şuanda Biliyorum gerginsin ne yapabilirim diye düşünüyorsun düşünceler kafanı kurcalıyor olabilir Ama arkadaşın gibi davranırsan tam anlamıyla arkadş gibi davranmaktan bahsetmiyorum; Müsait misin , Gel birazcık Dolaşalım Sahilde Evde Canım Sıkıldı Tarzında , Türet işte knk Bunları Düşünürsen Çok Soğuk Davranırsın Akışına bırak knk İyi forumlar <3 + olarak Para konusu 100 130 tl civarında götür ne olur ne olmaz gerisini harçlık yaparsın Asd

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Bak Buluşcaksan Hava Sıcak Zaten Böyle Güzel Manzaralı Bir Restoranta Götürebilirsin

Üye
5 HİZMET YILI
hava sıcaksa kızın nerede oturduğu biliyorsan yarın oralara gelicem istersen buluşalım diye sorman yeterli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...