Fazladan olsun yine 500 tl hepsi gitmez bana kalsa 100 tl al diyecem ama kızlar beli olmuyor500 tl az mı
Evet Fakirliğin gözü kör olsunbu nasıl bir soru kanka :d ilk defa mı kızla buluşucaksın
Bak şimdi yeni bir fotoğraf attığı anı kolla de ki fotoğrafta çok güzelsin. Teşekkür eder, sonra sen de fırsattan istifade de ki bazen bu kadar güzel olduğuna inanamıyorum, gözlerimle görmeme müsaade eder misinYok nerdeee daha konuya nasıl gireceğimi bilmiyorum
Ben bunu bi' deneyeyim.Bak şimdi yeni bir fotoğraf attığı anı kolla de ki fotoğrafta çok güzelsin. Teşekkür eder, sonra sen de fırsattan istifade de ki bazen bu kadar güzel olduğuna inanamıyorum, gözlerimle görmeme müsaade eder misin![]()
Kesinlikle katılıyorum . Lafa gelince herkes birey herkes özgür iken para ödemeye gelince ''erkek adam nasıl olsa'' anlayışı değişmeli bence . O devir eskide kalmış diye düşünüyorumBana kalırsa bıktım şu dünyanın adetinden örfünden kızlarda para getirmeli biz burda banka değiliz!
Bizde de var bir iki numaraUlan ne çapkınsın la aklıma gelmedi bekle deneyecem kıza
Buna binaen eğlence merkezi de olur. Bowling vs. bir şeyler oynayıp keyifli vakit geçirirsiniz.Bak Buluşcaksan Hava Sıcak Zaten Böyle Güzel Manzaralı Bir Restoranta Götürebilirsin
Niye Dalga geçiyonuz adam herkes fikrini sunsun diye forum açmış konu açmış sen 100bin dolar götür kardesîm belki kiz gökdelen satın almak ister yaninda para bulunsunGüzel manzaralı bir restorana götür reis yanında en az 1000 tl olsun :d
Biraz Değişik Oldu Ama Denenebilir yahava sıcaksa kızın nerede oturduğu biliyorsan yarın oralara gelicem istersen buluşalım diye sorman yeterli