baktığını anlarsın bu kadar küçük düşünmrNerden biliyorsun baktığını sen de ona bakıyorsun herhalde ?
şöyle sen şimdi olduğun yerde karşıya bakarken sağını ve solunu görmezmisin ? ve bazen o bana baktığında ben de ona bakıyorum ki emin olma açısındanNerden biliyorsun baktığını sen de ona bakıyorsun herhalde ?
Ondan sonra bi güzel kazık yeBirazcik muhabettin olcak haci acilmak istiyosan kiz guzelse kimsenin olmadigi yerde basbasa konus aca gidiyorsun bilmiyomda benim lisede iken s3 mini telefonumdan siniftaki tanistigim kiza cikma teklifi ettim yarimsaat sonra kiz bana mesaj atti nerde bulusalim diye tabi lisede abaza yakisikli tip olunca cazibene dayanamiyolar instagramini falan takip et sinifta onune arkasina otur guleryuzlu davran kizla konusurken efendi ol civiklik yapma tipine onem ver oncelikle bakimli ol kizlar sac sakal bakimina dikkat ederler istersen hayvan gibi parfum sik ama bakimina tipine giyinisibe onem ver mesaj attin olmadi kizlarin elinden zaten telefon dusmez mesaj at hoslandigini soyle cikma teklifi et kizin sinif arkadaslari ile kaynasmaya calis illaki sana arkadaslarindan oturu bi yaklasimi olcaktir sana bizde manita yaptik bizde cekingen davrandik ama biz hoslandigimizi cesurca gidip soyledik adam olcan civitmican kizin karsisinda centilmen kibar nazik davrancan kizlar tipine bakimli olan yasina gore giyinen adami zaten suzer
Ben olani anlatiyorum arkadasa daha kizlara nasil acilacagini ogrenememis anlatiyoruz cesaretini kirip yola gelmesi lazim kenardan koseden olmuyo o isler acilcan birazOndan sonra bi güzel kazık ye
9kaçıncı sınıf olduğuna göre değişir bence çünkü küçüksen dalga geçiyor olabilir lise falansa hoşlanıyordur
knk dikkat et uyarı yemeyesinBende kızlarla pek konuşamam çok şey kaybettim bu özelligimden dolayı daha geçen hafta bi kızla oturuyordum 2 kelam konuşamadıgım için yanımdan gitti başka sıraya oturdu 1 gün sonra sevgili yaptı bu işler böyle .
Sana baktıgından eminsen hoşlanıyordur fazla göz teması kurma max 2 sny sürsün ki kız siklenmedigini hissetsin sonra tenhada açıl ...
ama çoğunluk öyle düşünmüyorKardeşim Her Kız Bakıyor Diye Seviyor Değil Seviyorsa Söyler Seviyorsan Git Söyle
csgo ya selam verdıgı gibi verıyor kızlarada selam başta cheat engıne yi soruyosun cs ye sonra poınterler yuruyorBen direk selam diyip yanına gidiyorum biriyle konuşmak istediğimde daha önce tanışamamışsam doğru düzgün ben can falan diye veya şöyle hiç senle konuşmadır doğru düzgün falan diyip muhabbeti ilerletiyorum kişiliğine göre müzikten diziden kitaptan vesaire konuşuyorum. Ordan muhabbet yürüyor işte senin instan var mıydı falan o şekilde başlatıyorum. Kız eğer sürekli sana bakıyosa büyük ihitmal hoşlantıdan ziyada meraktandır direk kafanı hoşlanıyor diye koyarsan ya kalbin kırılır ya da konuşurken batarsın. Kanka yakınlığı kurma mesafeni koru ama çok da mesafeli olursan batırırsın hadi kg
Aman aman kızlar oyun gibi valla incelemeden erişemiyosun ama anti cheat vac gibi şlk rahat geçiyosun sonra öyle hilenin açık kalması için çalışman lazım :dcsgo ya selam verdıgı gibi verıyor kızlarada selam başta cheat engıne yi soruyosun cs ye sonra poınterler yuruyor
bana farklı bir bakış açısı kazandırdın tşkBen direk selam diyip yanına gidiyorum biriyle konuşmak istediğimde daha önce tanışamamışsam doğru düzgün ben can falan diye veya şöyle hiç senle konuşmadır doğru düzgün falan diyip muhabbeti ilerletiyorum kişiliğine göre müzikten diziden kitaptan vesaire konuşuyorum. Ordan muhabbet yürüyor işte senin instan var mıydı falan o şekilde başlatıyorum. Kız eğer sürekli sana bakıyosa büyük ihitmal hoşlantıdan ziyada meraktandır direk kafanı hoşlanıyor diye koyarsan ya kalbin kırılır ya da konuşurken batarsın. Kanka yakınlığı kurma mesafeni koru ama çok da mesafeli olursan batırırsın hadi kg
galiba en özet cevap bu olduyanına gıt ufakdan bı muhabbete gırmeye çalış yüzverir ve olumlu cevap verirse konuyu genişlet yürümeye başla kıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?