Kktc ve internet sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar kktc de yaşıyorum gazimağusa bölgesinde internette ping/lag sorunu yaşıorum bunun önünne geçebilirmiyiz kktc de konumu olanları gördüm destek olursanız sevinirim gece CS:GO da 80-90ping alıyorum gündüz oynanmıyor 120 ping den aşağıya düşmüyor, yardımlarınızı bekliyorum.

Üye
6 HİZMET YILI
kardeşim bende KKTC de yaşıyorum mağusada kalıyorum biz interneti broadmaxtan alıyoruz aynı sıkıntıyı bende yaşıyordum internet sağlayıcın hangisi ise onun teknik destek servisini ara gelip ayarlasınlar

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
kardeşim bende KKTC de yaşıyorum mağusada kalıyorum biz interneti broadmaxtan alıyoruz aynı sıkıntıyı bende yaşıyordum internet sağlayıcın hangisi ise onun teknik destek servisini ara gelip ayarlasınlar
yapmadığım işlem kalmadı dostum , fixnet e geçeceğim ping için program yapmış diyorlar, broadmaxta gece 2den sonra ping çok güzel e gündüz nabıcam film mi izliycem.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Deme öyle fiber hat kaynıyor heryerr.:)

dedim bile :D
Adsız.png
bu dusuk degılmı sımdı ?

Geri Gelen Biri
Ultra Üye
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar kktc de yaşıyorum gazimağusa bölgesinde internette ping/lag sorunu yaşıorum bunun önünne geçebilirmiyiz kktc de konumu olanları gördüm destek olursanız sevinirim gece CS:GO da 80-90ping alıyorum gündüz oynanmıyor 120 ping den aşağıya düşmüyor, yardımlarınızı bekliyorum.
Kardeşim Türkiye'de yaşıyorum eğer bir gün gelirsen ve yaşaran Türknete geçmeni şiddetle tavsiye ederim aktif hatlarına 75mbs download ve 10-30 arası upload hızı veriyor az olsada Türkiye'de bu hız muhteşem

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Kardeşim Türkiye'de yaşıyorum eğer bir gün gelirsen ve yaşaran Türknete geçmeni şiddetle tavsiye ederim aktif hatlarına 75mbs download ve 10-30 arası upload hızı veriyor az olsada Türkiye'de bu hız muhteşem
bence mükemmel türkiye internet seviyesinde geliştiğini düşünüyorum. Çünki çoğu yerlere fiber hatlar yani şuan İstanbul'da yaşayıp ping sorunu olan duymadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...