19 Tem 2016 #1 UqurGG U ●▬๑۩ UqurGG ۩๑▬● Seçkin Üye Katılım 6 Tem 2016 Mesajlar 435 Tepki puanı 7 9 HİZMET YILI Klan Resimlidir Ama Aktif Olarak Savaş Yoktur Ws Lerde Name Asp Falan Tek Kulanacak Adam Alınacaktır Klan ADı DEATTEAM79 Bekleriz Herkesi
Klan Resimlidir Ama Aktif Olarak Savaş Yoktur Ws Lerde Name Asp Falan Tek Kulanacak Adam Alınacaktır Klan ADı DEATTEAM79 Bekleriz Herkesi
19 Tem 2016 #2 Ufuk Emektar Üye Katılım 30 Ara 2015 Mesajlar 1,150 Çözümler 1 Tepki puanı 143 Ödüller 10 10 HİZMET YILI RE: Klan Alımı Vardı İlk Önce Konu Başlığını Düzenlermisin ? Klan Alımı Vardı Nedir
19 Tem 2016 Konuyu başlatan #3 UqurGG U ●▬๑۩ UqurGG ۩๑▬● Seçkin Üye Katılım 6 Tem 2016 Mesajlar 435 Tepki puanı 7 9 HİZMET YILI RE: Klan Alım Vardır Ufuk' Alıntı: İlk Önce Konu Başlığını Düzenlermisin ? Klan Alımı Vardı Nedir Genişletmek için tıklayın ... Nasıl Anlamadım
RE: Klan Alım Vardır Ufuk' Alıntı: İlk Önce Konu Başlığını Düzenlermisin ? Klan Alımı Vardı Nedir Genişletmek için tıklayın ... Nasıl Anlamadım
19 Tem 2016 #4 BlueWekters GodzinCheats Seçkin Üye Katılım 20 Şub 2016 Mesajlar 320 Tepki puanı 22 Ödüller 9 10 HİZMET YILI Başlık düzenlendi.
19 Tem 2016 Konuyu başlatan #5 UqurGG U ●▬๑۩ UqurGG ۩๑▬● Seçkin Üye Katılım 6 Tem 2016 Mesajlar 435 Tepki puanı 7 9 HİZMET YILI BlueWekters' Alıntı: Başlık düzenlendi. Genişletmek için tıklayın ... Sonradan Farketim Kardeşim Sölediğiniz İçin Teşekürler
BlueWekters' Alıntı: Başlık düzenlendi. Genişletmek için tıklayın ... Sonradan Farketim Kardeşim Sölediğiniz İçin Teşekürler
19 Tem 2016 #6 kanua0707 K Uzman Üye Katılım 19 Haz 2016 Mesajlar 173 Tepki puanı 22 Ödüller 6 9 HİZMET YILI Kardeşim tsliyse geleyim tsli klan savaşı güzel oluyor çünkü MHelper' Alıntı: BlueWekters' Alıntı: Başlık düzenlendi. Genişletmek için tıklayın ... Sonradan Farketim Kardeşim Sölediğiniz İçin Teşekürler tslimi bilader Genişletmek için tıklayın ...
Kardeşim tsliyse geleyim tsli klan savaşı güzel oluyor çünkü MHelper' Alıntı: BlueWekters' Alıntı: Başlık düzenlendi. Genişletmek için tıklayın ... Sonradan Farketim Kardeşim Sölediğiniz İçin Teşekürler tslimi bilader Genişletmek için tıklayın ...