30 Eki 2016 Yasaklandı #1 GameMafia G Ultra Üye Katılım 14 Ağu 2016 Mesajlar 821 Tepki puanı 46 9 HİZMET YILI Evet Beyler Başlıktanda Anlamış Oldugunuz Gibi Klana Alım Yapıyoruz .. Kurallar ; 1 : 15 Yaş Üstü Olacak 2 : Ts Şart Olacak 3 : Çift Set Ec Olmak Zorunda Değil 4 : Klanda Saygılı Olacak 5 : Hile Olmak Zorunda Çünkü Biz Mh Ailesiyiz :heart: Ts3 Adresimiz : powerjoker.ts3clani.net Canı Sıkılan Olursa Ts Adresimizde Müzik Bot Vardır Oradan Herkes Müzik Dinliyebilir !! İYİ Forumlar
Evet Beyler Başlıktanda Anlamış Oldugunuz Gibi Klana Alım Yapıyoruz .. Kurallar ; 1 : 15 Yaş Üstü Olacak 2 : Ts Şart Olacak 3 : Çift Set Ec Olmak Zorunda Değil 4 : Klanda Saygılı Olacak 5 : Hile Olmak Zorunda Çünkü Biz Mh Ailesiyiz :heart: Ts3 Adresimiz : powerjoker.ts3clani.net Canı Sıkılan Olursa Ts Adresimizde Müzik Bot Vardır Oradan Herkes Müzik Dinliyebilir !! İYİ Forumlar
30 Eki 2016 #2 hackerSahti H Süper Üye Katılım 5 Eki 2016 Mesajlar 1,307 Çözümler 3 Tepki puanı 34 Ödüller 8 Yaş 28 9 HİZMET YILI 5 10 dkkaya gelecem kardeşim. Kardeş Ksura Bakma mikrofon yok
30 Eki 2016 Konuyu başlatan Yasaklandı #3 GameMafia G Ultra Üye Katılım 14 Ağu 2016 Mesajlar 821 Tepki puanı 46 9 HİZMET YILI hackerSahti' Alıntı: 5 10 dkkaya gelecem kardeşim. Kardeş Ksura Bakma mikrofon yok Genişletmek için tıklayın ... kards mıkrofon olmassa alamayız kusura bakma ama sen ts gel sana yardımcı cıkcam ben
hackerSahti' Alıntı: 5 10 dkkaya gelecem kardeşim. Kardeş Ksura Bakma mikrofon yok Genişletmek için tıklayın ... kards mıkrofon olmassa alamayız kusura bakma ama sen ts gel sana yardımcı cıkcam ben
30 Eki 2016 #4 hackerSahti H Süper Üye Katılım 5 Eki 2016 Mesajlar 1,307 Çözümler 3 Tepki puanı 34 Ödüller 8 Yaş 28 9 HİZMET YILI GameMafia' Alıntı: hackerSahti' Alıntı: 5 10 dkkaya gelecem kardeşim. Kardeş Ksura Bakma mikrofon yok Genişletmek için tıklayın ... kards mıkrofon olmassa alamayız kusura bakma ama sen ts gel sana yardımcı cıkcam ben Genişletmek için tıklayın ... kardeş var fakat pc görmuyor bu aralarda bu pcye bişe oldu takamıyorumda mikrofon kısmını sıkıntı yok istersen almaya bilirsin çok hızlı yazan bir insanım.oyundan fena yazarım malesef anti chat ban
GameMafia' Alıntı: hackerSahti' Alıntı: 5 10 dkkaya gelecem kardeşim. Kardeş Ksura Bakma mikrofon yok Genişletmek için tıklayın ... kards mıkrofon olmassa alamayız kusura bakma ama sen ts gel sana yardımcı cıkcam ben Genişletmek için tıklayın ... kardeş var fakat pc görmuyor bu aralarda bu pcye bişe oldu takamıyorumda mikrofon kısmını sıkıntı yok istersen almaya bilirsin çok hızlı yazan bir insanım.oyundan fena yazarım malesef anti chat ban
30 Eki 2016 Yasaklandı #5 HileliAdam851 H Seçkin Üye Katılım 24 Nis 2016 Mesajlar 419 Tepki puanı 1 Yaş 32 10 HİZMET YILI Kardeşim acayip şekilde Saçma yorumlar ve Konular açıyosun Admine şimdi bildiriyorum böyle gidersen ban yiyebilirsin
Kardeşim acayip şekilde Saçma yorumlar ve Konular açıyosun Admine şimdi bildiriyorum böyle gidersen ban yiyebilirsin
30 Eki 2016 #6 hackerSahti H Süper Üye Katılım 5 Eki 2016 Mesajlar 1,307 Çözümler 3 Tepki puanı 34 Ödüller 8 Yaş 28 9 HİZMET YILI GameMafia' Alıntı: hackerSahti' Alıntı: 5 10 dkkaya gelecem kardeşim. Kardeş Ksura Bakma mikrofon yok Genişletmek için tıklayın ... kards mıkrofon olmassa alamayız kusura bakma ama sen ts gel sana yardımcı cıkcam ben Genişletmek için tıklayın ... Tsdeyim kardeşim. HileliAdam851' Alıntı: Kardeşim acayip şekilde Saçma yorumlar ve Konular açıyosun Admine şimdi bildiriyorum böyle gidersen ban yiyebilirsin Genişletmek için tıklayın ... banamı diyorsunuz ?
GameMafia' Alıntı: hackerSahti' Alıntı: 5 10 dkkaya gelecem kardeşim. Kardeş Ksura Bakma mikrofon yok Genişletmek için tıklayın ... kards mıkrofon olmassa alamayız kusura bakma ama sen ts gel sana yardımcı cıkcam ben Genişletmek için tıklayın ... Tsdeyim kardeşim. HileliAdam851' Alıntı: Kardeşim acayip şekilde Saçma yorumlar ve Konular açıyosun Admine şimdi bildiriyorum böyle gidersen ban yiyebilirsin Genişletmek için tıklayın ... banamı diyorsunuz ?
30 Eki 2016 #7 xSquallTR Uzman Üye Katılım 14 Ağu 2016 Mesajlar 284 Tepki puanı 1 Ödüller 8 Yaş 26 9 HİZMET YILI Minimum rütbe sınırı varmı
30 Eki 2016 Konuyu başlatan Yasaklandı #8 GameMafia G Ultra Üye Katılım 14 Ağu 2016 Mesajlar 821 Tepki puanı 46 9 HİZMET YILI xSquallTR' Alıntı: Minimum rütbe sınırı varmı Genişletmek için tıklayın ... hyr saygı asevgı olsun yeter
xSquallTR' Alıntı: Minimum rütbe sınırı varmı Genişletmek için tıklayın ... hyr saygı asevgı olsun yeter
30 Eki 2016 #9 hackerSahti H Süper Üye Katılım 5 Eki 2016 Mesajlar 1,307 Çözümler 3 Tepki puanı 34 Ödüller 8 Yaş 28 9 HİZMET YILI GameMafia' Alıntı: xSquallTR' Alıntı: Minimum rütbe sınırı varmı Genişletmek için tıklayın ... hyr saygı asevgı olsun yeter Genişletmek için tıklayın ... kardeş jokre beni klana aldı tsdeyim
GameMafia' Alıntı: xSquallTR' Alıntı: Minimum rütbe sınırı varmı Genişletmek için tıklayın ... hyr saygı asevgı olsun yeter Genişletmek için tıklayın ... kardeş jokre beni klana aldı tsdeyim
30 Eki 2016 Konuyu başlatan Yasaklandı #10 GameMafia G Ultra Üye Katılım 14 Ağu 2016 Mesajlar 821 Tepki puanı 46 9 HİZMET YILI hackerSahti' Alıntı: GameMafia' Alıntı: hyr saygı asevgı olsun yeter Genişletmek için tıklayın ... kardeş jokre beni klana aldı tsdeyim Genişletmek için tıklayın ... tamamdır kardes herkese duyurma gelen gelır
hackerSahti' Alıntı: GameMafia' Alıntı: hyr saygı asevgı olsun yeter Genişletmek için tıklayın ... kardeş jokre beni klana aldı tsdeyim Genişletmek için tıklayın ... tamamdır kardes herkese duyurma gelen gelır
30 Eki 2016 #11 yes1235 Y Üye Katılım 30 Eki 2016 Mesajlar 6 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI beni de wolfteamekii
30 Eki 2016 Konuyu başlatan Yasaklandı #12 GameMafia G Ultra Üye Katılım 14 Ağu 2016 Mesajlar 821 Tepki puanı 46 9 HİZMET YILI yes1235' Alıntı: beni de wolfteamekii Genişletmek için tıklayın ... ne dıyon benıde wolftü ne