ban konususnu sıkıntı etme hesapların adını mumkun oldugun ogdevribitti koymaya çalısın kı oglere korku salalım golgede beni tanırlarGüzel olmsu ama habire yeni hesapmi acicaz ban'dan sonra
beni gölge sunucusundan tanıyanlar bilir oglere nefes aldırmam onun haricinde kımseye dalmıyom klandakı arkadaşlarlada konuscam adım OgDevriBittiLütfen çok rica ediyorum normal karakter ile, hilesiz, hurdasız, OG 'siz oyun oynayanlara hile ile girmeyin oyuna çünkü ben oynadığım zaman hile gelince oyunu kapatasım geliyor, he dediğin gibi OG içinse ya da hileye karşı hile ise bende varım yeni bir hesap açacağım.
bunu hile sitesinde söylemen yanlış birşey kardeşimkanka yapma be hileyle oynıcaksında hileyle kapış ya mesela çok rahat hile klandlar var wolfte onlarla at millet bilekle oynuyo
Tamam ben varım karakter ismi ile mesaj atarım. Sunucu Gölgebeni gölge sunucusundan tanıyanlar bilir oglere nefes aldırmam onun haricinde kımseye dalmıyom klandakı arkadaşlarlada konuscam adım OgDevriBitti
Bende şaşırdım şahsenbunu hile sitesinde söylemen yanlış birşey kardeşim)
sadece oglere dalıyoruz zaten ismim den beliikanka yapma be hileyle oynıcaksında hileyle kapış ya mesela çok rahat hile klandlar var wolfte onlarla at millet bilekle oynuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?