asus tuf gaming f15 fx516pmBilgisayarının tam modelini atabilirsen yardımcı olmaya çalışırım.
gta 5 tarzı oyunlar var dosyalar var baya reset çözüm olabilir ama format atmayı düünmüyorum olmassa servise göndercembilgisayarı resetle eğer çok fazla oyun falan yoksa
Driver booster genelde yanlış driverlerı yüklüyor, kullanmanı tavsiye etmembeler leptop asus tuf kullanıyorum driver buster yükledim sonra güncelleme attım kılavye ışıkları yanıyordu güncelleme attıktan sonra pc yi yeniden başlattım sonra klavye işikları gitti kısma arttırma felen olmuyor pc yi kapayıp acınca başta 1 saniyen yanıyor sönüyor sonra açılırken yanmıyor driverleri geri yükledim ama sorun hala var bi bilginiz varsa yardımcı olabilrismnız
Post automatically merged:
bişey eklemek istiyorum armoy crate tuşu var o çalişmiyor bide mic kapama tusu calişmiyor
kanka geri sil driverlarıbeler leptop asus tuf kullanıyorum driver buster yükledim sonra güncelleme attım kılavye ışıkları yanıyordu güncelleme attıktan sonra pc yi yeniden başlattım sonra klavye işikları gitti kısma arttırma felen olmuyor pc yi kapayıp acınca başta 1 saniyen yanıyor sönüyor sonra açılırken yanmıyor driverleri geri yükledim ama sorun hala var bi bilginiz varsa yardımcı olabilrismnız
Post automatically merged:
bişey eklemek istiyorum armoy crate tuşu var o çalişmiyor bide mic kapama tusu calişmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?