Öncelik sanırım klavye ardından kulaklık ardından mouseHocam 3ü arasında önceliğini sıralarsan daha iyi yardımcı olabiliriz
dostum o senin fikrin konuya yardımcı olacak yorumlar yazarsan sevinirim ^^benim fikrim klavye mouse ve kulaklık diye sıralarsan daha iyi olur oyuncuysan
dostum neden motospeed biraz açabilir misin bir de medusa mı warlord muSteelseries rival 310
Gamepower medusa 7.1
Motospeed CK95
Medusa ses sistemi gayet iyidostum neden motospeed biraz açabilir misin bir de medusa mı warlord mu
Medusa ses sistemi gayet iyi
motospeed f/p ürünü, tuşların yumuşaklığı gayet iyi enter tuşu küçük ama o fiyata alabileceğin en iyi blue switch
rgb miydiMedusa ses sistemi gayet iyi
motospeed f/p ürünü, tuşların yumuşaklığı gayet iyi enter tuşu küçük ama o fiyata alabileceğin en iyi blue switch
hayır tek renk (mavi)rgb miydi
iyi bayramalar kadeşim ben handron hd 1171 kullanıyorum gayet memlunum mausumda ayni oyun icin hadron hd g17 okadar paralar verme ya yazik gunah iyi aksamlar.Arkadaşlar öncelikle selamlar. Şuan tüm sistemimi toplamış bulunmaktayım fakat elimdeki aksesuarlar yetersiz geliyor. 700-900 Arası bütçem bulunmakta bu 900 liraya 3 adet piyasadaki en uygun fiyat performans ürünlerini önerirseniz çok sevineceğim.
Mouse olarak steelseries düşündüm.
Kulaklık 7.1 kaliteli bir şey olmasını istiyorum marka düşünmedim.
Klavyenin de blue switch mekanik bir klavye olmasını istiyorum.
Şimdiden yardımcı olanlara çok teşekkür ederim
peki gamepower ogre rgb ?hayır tek renk (mavi)
bilek desteği olması güzel ama bu fiyata rgb fazla canlılık beklemepeki gamepower ogre rgb ?
canlılık değil ya ortalama ömrü aynı ise ona bakacağım amabilek desteği olması güzel ama bu fiyata rgb fazla canlılık bekleme
gamepower ürünleri genellikle uzun ömürlü oluyor bi yandan senin kullanımıda bağlıcanlılık değil ya ortalama ömrü aynı ise ona bakacağım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?