Onaylı Üye
valla ben aldım 3kanka bütçene göre alırsın bütçen azsa gamepower tarzı öneririm orta ise logitech falan yoksada razer falan
Post automatically merged:
2. eller kullanışsız ben pek tavsiye etmem
valla ben aldım 2. el 3 yıldır kullanıyorum mükemmelkanka bütçene göre alırsın bütçen azsa gamepower tarzı öneririm orta ise logitech falan yoksada razer falan
Post automatically merged:
2. eller kullanışsız ben pek tavsiye etmem
neeeee hangi marka aldın ve kimden aldın imkansız 3 yıl dayanmasıvalla ben aldım 3
valla ben aldım 2. el 3 yıldır kullanıyorum mükemmel
neeeee hangi marka aldın ve kimden aldın imkansız 3 yıl dayanması
bi arkadaşımdan logitech aldım hala duruyorneeeee hangi marka aldın ve kimden aldın imkansız 3 yıl dayanması
ne gibi macroları var hani ne atayabiliyoruz falan babında sordumgboov x7 öneririrm baya iyi macrosuda var
Güzele benziyo bir tecrübeniz varmı klavye hakkında ?Razer blackwidow efsane paran varsa öneririm
kardeşim fiyat önemsizsa,e direk razera bas parayı uğraşmabana klavye önerin fiyat önemsiz
Ben biraz daha üst segment arıyorum bu klavye biraz daha basit gibime geldi kralgamepower warlock compact blue switch şideeltle öneriyorum
ses bana sıkıntı çıkarmaz ya başka sıkıntısı yoksa alırım onuEvet, minecraft oynarken almıştım
çok güzeldi tek sıkıntısı çok sesi çıkarıyordu geceleri sorun çıkartıyor yani
Neden razer pek bilgim yok rica etsem açıklayabilirmisinzkardeşim fiyat önemsizsa,e direk razera bas parayı uğraşma
o zaman o klavyede karar kıldık arkadaşlar yardım eden herkese teşekkürler yine sıkıntısı olanlar forumda tartışıryok, başka sıkıntısı yok almanı öneririm
hmmmm anladım o zaman ben razerlarıda araştırıyımRazer oyun piyasasının en pahalı ve en güzel ürünleri çünkü
kanka şöyle söyliyim en son kararı elbet sen ver ben biraz düz kafa düşündüm pek sıkıntı yapacağını sanmıyorum modelleri de çok iyi ama paraya önem veriyorsan ucuza çok daha iyi birşey bulursunNeden razer pek bilgim yok rica etsem açıklayabilirmisinz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?