Onaylı Üye
Güzele benziyor bunun eki yokmu elimizi katabiliceğimiz g213 gibi altta eki olan olsa harika olurgamebooster G918 fire storm rgb si çok iyi red switch mekanik klavye kanka bakmanı tavsiye ederim
Arkadaşımda önerdi favorilerim arasında alabilirim bunuSTEELSERIES SSK64808 Apex 3 Gaming Klavye Siyah
gamepower ogre outemu ya bak bide kankaGüzele benziyor bunun eki yokmu elimizi katabiliceğimiz g213 gibi altta eki olan olsa harika olur
içi Apex3 e göre daha seyrek bütçe altı bişey değmez diyorum bencegamepower ogre outemu ya bak bide kanka
tabii ki de öyle bro ben sadece apex 3 bir alternatif olması için söyledimiçi Apex3 e göre daha seyrek bütçe altı bişey değmez diyorum bence
knk kesinlikle rampage markası alınmalı pişman olmazsınız işte de oyunda da ele yatkın mükemmel paranız az çok rampage alınMerhaba şimdilik kullandığım idaretenBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
g213 bunun dışında bana iç çizgisine kadar rgbli olan haz vericek bir klavye çeşidi varmı
knk o klavye küçük diye biliyorum yanlışmıyım?gamebooster G918 fire storm rgb si çok iyi red switch mekanik klavye kanka bakmanı tavsiye ederim
knk ben ce o bütçeye bu klavye değmez yatabii ki de öyle bro ben sadece apex 3 bir alternatif olması için söyledim
beni dinliyorsan rampage al pişmanlığını yaşarsın sonraArkadaşımda önerdi favorilerim arasında alabilirim bunu
Rampage markası bilmiyorum çok absürt klavyelerde var çok dizaynlıda ben ek tabanlılara bayılıyorumknk kesinlikle rampage markası alınmalı pişman olmazsınız işte de oyunda da ele yatkın mükemmel paranız az çok rampage alın
Post automatically merged:
knk o klavye küçük diye biliyorum yanlışmıyım?
knk ben ce o bütçeye bu klavye değmez ya
beni dinliyorsan rampage al pişmanlığını yaşarsın sonra
knk ben de bi tane var kaç senedir kullanıyorum hayla 10 numara çok rahatRampage markası bilmiyorum çok absürt klavyelerde var çok dizaynlıda ben ek tabanlılara bayılıyorum
evet klavye ufak biraz ama arkadasın bilek desteği istediğini bilmiyordumknk kesinlikle rampage markası alınmalı pişman olmazsınız işte de oyunda da ele yatkın mükemmel paranız az çok rampage alın
knk o klavye küçük diye biliyorum yanlışmıyım?
knk ben ce o bütçeye bu klavye değmez ya
beni dinliyorsan rampage al pişmanlığını yaşarsın sonra
ı dont like arabs sory man. dont take it personal.أأ
مدرر
hocam fiyat yazmamışsınız ama ben rampage kb-r81 kullanıyorum rgb aydınlatmaları çok güzel ayrıca mavi switch sesi harika veriyor. orta f/p bir ürün diyebilirim. öneririm.Merhaba şimdilik kullandığım idaretenBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
g213 bunun dışında bana iç çizgisine kadar rgbli olan haz vericek bir klavye çeşidi varmı
merhaba butce 1.5k konu basligindaki gibi önerin icin tesekkürlerhocam fiyat yazmamışsınız ama ben rampage kb-r81 kullanıyorum rgb aydınlatmaları çok güzel ayrıca mavi switch sesi harika veriyor. orta f/p bir ürün diyebilirim. öneririm.
Megan tarzi olsada olur mekanik çok sesli oluyo klavye onerin cok guzel tesekkürlerSteelSeries Apex 5 Hibrit Mekanik Gaming Klavye
bilemiyorum herkes onu öneriyo apex serisi alabilirizo paraya steelseries almalısın uzun ömürlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?