Look at this I am Rich
Seçkin Üye
Daha önce razer steelseries logitech ve ilk ekipmanlarım rampage olmak üzere çok farklı markada ekipman kullandım ancak Rampage'den hem kendim hemde çoğu insan çok şikayetçiydi Rampage son zamanlarda düzeldiyse düşünebilirimBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapkullanıyorum gayet memnunum..
+ su geçirmez
+ mekanik
+ 20m tıklama
+ rgb efsane
bir göz atacağım teşekkür ederim[QUOTE = "cagatay6464, post: 1947686, member: 79505"]
I am bored with the Steelseries Apex 7 keyboard that I have been using for 1.5 years, and I am thinking of buying a new keyboard.
[/ QUOTE]
SteelSeries Apex Pro this keyboard is best keyboard for gaming.
Yanlış anlama fakat şuanda kullandığım klavyenin sadece numpad tuşlarının switch'leri o klavyenin parası kadar o klavye kötü benim için yine de sağolx7 şaşma
Teşekkürler bir bakıcamBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bütçe sınırı yok 20000 TL de olabilir 1000 TL debilader bütçen önemli
Teşekkürler bir bakıcamWarlock Compact Mavi Swıtch 87 Mekanik 223 GAMEPOWER 223
güzel klavye tavsiye ederim .
Parası benim için sıkıntı değil bir bakıcam teşekkür ederimRazer widows black tercihim biraz tuzlu parası var ama good 1ms
rampage derdim ama butce sıkntı yok dyıorsan cooler master derim1.5 yıldır kullandığım Steelseries Apex 7 klavyeden sıkıldım ve yeni bir klavye almayı düşünüyorum herhangi bir bütçe kısıtlaması yok önerebileceğiniz klavye varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?