17 May 2017 #1 Mahzeni M Onaylı Üye Katılım 12 Mar 2017 Mesajlar 64 Tepki puanı 3 9 HİZMET YILI Arkaadaşlar klavyenin tuşlarına baastığımda birkaaç kere baasıyor mesela sadece (a) yazıcam ama (aaa) yazıyor bunun nedeni ne klavyeye bir şey dökmedim vs. lütfen yarddım edin wollftü oynayamıyorum ?
Arkaadaşlar klavyenin tuşlarına baastığımda birkaaç kere baasıyor mesela sadece (a) yazıcam ama (aaa) yazıyor bunun nedeni ne klavyeye bir şey dökmedim vs. lütfen yarddım edin wollftü oynayamıyorum ?
17 May 2017 Moderatör #2 nader11ndeu Słyszę, słyszę letni powiew. Kurucu Katılım 20 Haz 2015 Mesajlar 7,666 Çözümler 136 Tepki puanı 20,724 Ödüller 25 10 HİZMET YILI klavyenin bağlantı kablosunda problem olabilir, bozulduğu zaman klavye öyle problemler çıkabiliyor Yada bir virüste yapıyo olabilir. Oyla 0 Olumsuz oyla
klavyenin bağlantı kablosunda problem olabilir, bozulduğu zaman klavye öyle problemler çıkabiliyor Yada bir virüste yapıyo olabilir.
17 May 2017 Konuyu başlatan #3 Mahzeni M Onaylı Üye Katılım 12 Mar 2017 Mesajlar 64 Tepki puanı 3 9 HİZMET YILI çok saol kardeşim bi bakıcam önerin için. Oyla 0 Olumsuz oyla