Üye
aynısı bende de var rezaşağı yön tuşu a ve d w tuşuna bastığımda asd yazısı spamlıyor f1 f2 f3 tuşları yan görevi olan ses acma ses kapma falan yapıyo sadece klavyeyi cok detaylı temizledim sorun farklı biseyde internette baktım baya am fn shift tarzı çözümler işe yaramıyo cunku şuan shift tusunaa bastıgımda bi tepki yok etkisiz eleman gibi.Ve esc 1 2 3 4 5 6 tuşları klavyenin rengini değisiyor
bendede oluyordu klavyeyi değiştirmek zorunda kaldımaşağı yön tuşu a ve d w tuşuna bastığımda asd yazısı spamlıyor f1 f2 f3 tuşları yan görevi olan ses acma ses kapma falan yapıyo sadece klavyeyi cok detaylı temizledim sorun farklı biseyde internette baktım baya am fn shift tarzı çözümler işe yaramıyo cunku şuan shift tusunaa bastıgımda bi tepki yok etkisiz eleman gibi.Ve esc 1 2 3 4 5 6 tuşları klavyenin rengini değisiyor
fn tusutyla çalışır onlar reisaşağı yön tuşu a ve d w tuşuna bastığımda asd yazısı spamlıyor f1 f2 f3 tuşları yan görevi olan ses acma ses kapma falan yapıyo sadece klavyeyi cok detaylı temizledim sorun farklı biseyde internette baktım baya am fn shift tarzı çözümler işe yaramıyo cunku şuan shift tusunaa bastıgımda bi tepki yok etkisiz eleman gibi.Ve esc 1 2 3 4 5 6 tuşları klavyenin rengini değisiyor
burayı denedim alt tuşuna bastığımda asd tuşarına basıyorklavye kalıcı zarar görmüş olabilir verdiğim linkte klavyeni test edebilirsin.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Ekli dosyayı görüntüle 80320
fn etkisiz eleman gibi tepki yokfn tusutyla çalışır onlar reis
deniyecegimdriveri olan bir klavye kullanıyorsan indirip oradan bakabilirsin tuş ayarlarına
w tuşuna tıkladım ayarlmak için ve w bastım sonuç bu sacma sapan bi tusu gosteriyor
aşağı yön tuşu a ve d w tuşuna bastığımda asd yazısı spamlıyor f1 f2 f3 tuşları yan görevi olan ses acma ses kapma falan yapıyo sadece klavyeyi cok detaylı temizledim sorun farklı biseyde internette baktım baya am fn shift tarzı çözümler işe yaramıyo cunku şuan shift tusunaa bastıgımda bi tepki yok etkisiz eleman gibi.Ve esc 1 2 3 4 5 6 tuşları klavyenin r
Klavyeye su falan döküldu mü hiç eğer döküldüyse tuşlar basılı kalmış olabiliraşağı yön tuşu a ve d w tuşuna bastığımda asd yazısı spamlıyor f1 f2 f3 tuşları yan görevi olan ses acma ses kapma falan yapıyo sadece klavyeyi cok detaylı temizledim sorun farklı biseyde internette baktım baya am fn shift tarzı çözümler işe yaramıyo cunku şuan shift tusunaa bastıgımda bi tepki yok etkisiz eleman gibi.Ve esc 1 2 3 4 5 6 tuşları klavyenin rengini değisiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?