22 Kas 2019 #1 Velxus Ultra Üye Katılım 18 Nis 2016 Mesajlar 2,279 Çözümler 6 Tepki puanı 879 Ödüller 12 10 HİZMET YILI Klavyeye bi ara su döküldü " ESC " gibi tuşlar çalışmıyor başka bir tuşa nasıl atayabilirim (KeysTweak İşe Yaramıyor.)
Klavyeye bi ara su döküldü " ESC " gibi tuşlar çalışmıyor başka bir tuşa nasıl atayabilirim (KeysTweak İşe Yaramıyor.)
22 Kas 2019 #2 andréa Süper Üye Katılım 24 Haz 2016 Mesajlar 974 Çözümler 16 Tepki puanı 610 Ödüller 12 Sosyal 9 HİZMET YILI Dostum acaba Klavyenin Tuşları Sökülüyorsa Söküp Oradaki Deliğe bir iğne yardımıyla Dokunmayı denermisin çalışıyorsa Sorun Tuşlarda Çalışmıyorsa Bozulmuştur. Oyla 0 Olumsuz oyla
Dostum acaba Klavyenin Tuşları Sökülüyorsa Söküp Oradaki Deliğe bir iğne yardımıyla Dokunmayı denermisin çalışıyorsa Sorun Tuşlarda Çalışmıyorsa Bozulmuştur.
22 Kas 2019 Konuyu başlatan #3 Velxus Ultra Üye Katılım 18 Nis 2016 Mesajlar 2,279 Çözümler 6 Tepki puanı 879 Ödüller 12 10 HİZMET YILI Andreá`' Alıntı: Dostum acaba Klavyenin Tuşları Sökülüyorsa Söküp Oradaki Deliğe bir iğne yardımıyla Dokunmayı denermisin çalışıyorsa Sorun Tuşlarda Çalışmıyorsa Bozulmuştur. Genişletmek için tıklayın ... Kanka num padde kullanmadığım tuşlar var programlı programsız nasıl onlardan birine atayabilirim? Oyla 0 Olumsuz oyla
Andreá`' Alıntı: Dostum acaba Klavyenin Tuşları Sökülüyorsa Söküp Oradaki Deliğe bir iğne yardımıyla Dokunmayı denermisin çalışıyorsa Sorun Tuşlarda Çalışmıyorsa Bozulmuştur. Genişletmek için tıklayın ... Kanka num padde kullanmadığım tuşlar var programlı programsız nasıl onlardan birine atayabilirim?