Üye
switchin içine hava verdikden sonra kısa bir süre düzeliyor sonra tekrar aynı şey oluyor birşey dökülmedi dökülmüşsede bilmiyorumdur sipariş ettim geldiğinde böyleydi bir çözümü varsa diye bakıyorumkanka yapışıp kalıyorsa kesinlikle bir şey dökülmüştür, özellikle sekerli ise. elektronik temizleyici alıp yapışan switchlere bastırıp içine sıkabilrsin.
icine makine yağı da damlatabilirsin 2-3 damla, yaklasık 4-5 ay dayanıyor yağ ve hem sesi azaltıyor hem aşırı güzel yapıyor hissiyatınıswitchin içine hava verdikden sonra kısa bir süre düzeliyor sonra tekrar aynı şey oluyor birşey dökülmedi dökülmüşsede bilmiyorumdur sipariş ettim geldiğinde böyleydi bir çözümü varsa diye bakıyorum
Çok aşırı pahallandı klavyeler. Bende ki philips spk8614 ses açma kısma topu vs var diye idaretenlik almıştım. Şimdi hiç değiştiremiyorum. Switch bozuldukça switchi değiştiriyorumyenisini al
klavye zaten yeni alalı 2 hafta olmadı gülüm ondan yazıyorum ya buraya yenisini almayı bende biliyorumbi çılgınlık yapıp yeni klavye alabilirsin kanka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?