Uzman Üye
yok baktım ç tuşuna nemli değildi ama teşekkürler bide uzun süre bekleyemiceğim icin önlü arkalı tuşları kurutma makinesi ile kuruttumsen klavyeyi iyi güzel yıkamışsın dostum ama klavyenin arka tuş padini nemli bıraktıysan ki, çabuk kurumaz biraz nemli kaldığından temazsızlık yapıyor olabilir dostum klavyeyi baştan dağıtarak bakman lazım ç tuşuna
sadece tuşlarını yıkadım kurutma makinesi ile kurutmuştumklavyenin yıkandığını ilk defa duyuyorum ama fön makinesi ve pirinç yardımıyla kurutmayı dene
dostum tuşun padinin olduğu yerin bir ss i var bir ss at 2-3 tane görmeden bir şey söylemekte zoryok baktım ç tuşuna nemli değildi ama teşekkürler bide uzun süre bekleyemiceğim icin önlü arkalı tuşları kurutma makinesi ile kuruttum
Post automatically merged:
sadece tuşlarını yıkadım kurutma makinesi ile kurutmuştum
pad kısmı tam olarak neresi oluyor? been sadece tuşları çıkardım o yüzden sordumdostum tuşun padinin olduğu yerin bir ss i var bir ss at 2-3 tane görmeden bir şey söylemekte zor
klavyeden klavye ye göre değişiyor o dostum seninkinde var mı bilmiyorum ama tuşların altını tamamıyla kaplayan bir silikon örtü olur buna klavye padi denir,silikon pad diyenlerde varpad kısmı tam olarak neresi oluyor? been sadece tuşları çıkardım o yüzden sordum
he onu diyosan onu yıkamadım ama senin demek istediğin oraya biraz su bulaşmış olması mı çççünkü ben kurutma makinesiylee sadece** tuşları kuruttun ve sadece** tuşları yıkadımklavyeden klavye ye göre değişiyor o dostum seninkinde var mı bilmiyorum ama tuşların altını tamamıyla kaplayan bir silikon örtü olur buna klavye padi denir,silikon pad diyenlerde var
tuş takımının altını tekrar kontrol et
sadece tuşları yıkamışsın padi yıkasaydın klavye pert olurdu zatenhe onu diyosan onu yıkamadım ama senin demek istediğin oraya biraz su bulaşmış olması mı çççünkü ben kurutma makinesiylee sadece** tuşları kuruttun ve sadece** tuşları yıkadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?