Onaylı Üye
baska bir forum hilesi dc ver istersen halledelim ordakullandığın hilenin arayüzünü atabilirmisin hocam forumun hilesi değil sanırım
asus macrolu mouslerda oldugunu biliyorum 9 tane makrosu var game power icarus surucusunde bulamadım daha dogrusu anlamıyorum yardımcı olursan sevinirimbenim mausda macro var atıyabiliyprum senin mause markası ne
Wallhack var mı forumun hilesinde?kullandığın hilenin arayüzünü atabilirmisin hocam forumun hilesi değil sanırım
var galiba öyle gözüküyor amaWallhack var mı forumun hilesinde?
yok zaten memory hackersın hilesi degil baska birinden aldımda tus ataması lazımbelki bu hile bizim değildir
yardım etsene kankaben atayabiliyorum
Evet var 150 mesaj yaparsan private olanı kullanabilirsinWallhack var mı forumun hilesinde?
normal uygulama değil mi arayüzünde tuşu atamak için illa bişey olmalı hocambaska bir forum hilesi dc ver istersen halledelim orda
asus macrolu mouslerda oldugunu biliyorum 9 tane makrosu var game power icarus surucusunde bulamadım daha dogrusu anlamıyorum yardımcı olursan sevinirim
hocam arayuz oyle color trigger zaten coloru secip baslatıyosun o kadar tus atama yokEvet var 150 mesaj yaparsan private olanı kullanabilirsin
normal uygulama değil mi arayüzünde tuşu atamak için illa bişey olmalı hocam
yok iste o yuzden mouse surucusunde3n halledecem beceremiomhilenin source varsa editle ordan
hocam en iyisi hileyi aldığınız yere bir danışıverinhocam arayuz oyle color trigger zaten coloru secip baslatıyosun o kadar tus atama yok
hocam hileyle alakalı degil menusu yok bide benim bahsettigim mouseın makro tusları olur ya bosta onu klavye tusu atamak bunu rica ediyorum sizdenhocam en iyisi hileyi aldığınız yere bir danışıverin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?