Çözüldü Klavyem çalışmıyor acil yardım edebilirmisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Klavyem dun çalışıyordu bugün aniden çalışmamaya basladi 2-3 tane tuş çalışıyor ve klavyemde sorun oldugunu sandim yeni klavye aldim ayni sorun devam ediyor ne yaparsam yapayim caresini bulamadım yardim olursanız sevinirim.

Çözüm
Sorununuzla ilgili olarak resimdeki ayarları yapın

Num Lock tuşunun kapalı olduğundan emin olun genelde bu tür hatalar Num Lock tuşu açıksa yaşanır klavyenizde üzerinde Num Lock Scroll Lock yazan tuşu kapatın deneyin

ayrıca klavyenizin Q ve Türkçe klavye olduğundan emin olun Denetim Masası\Saat, Dil ve Bölge\Dil buradan bakabilirsiniz

Sorununuzun devam etmesi halinde bilgisayar üreticisinin web sayfasına giderek güncell driverları elle indirin ve winsows 10 ile uyumlu olup olmadıklarına bakın.
aaaaaa.png
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Sanırsam pcnin usb portunda bir sıkıntı var yoksa klavye değişince sorunun ortadan kalkması gerekiyordu

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
Sorununuzla ilgili olarak resimdeki ayarları yapın

Num Lock tuşunun kapalı olduğundan emin olun genelde bu tür hatalar Num Lock tuşu açıksa yaşanır klavyenizde üzerinde Num Lock Scroll Lock yazan tuşu kapatın deneyin

ayrıca klavyenizin Q ve Türkçe klavye olduğundan emin olun Denetim Masası\Saat, Dil ve Bölge\Dil buradan bakabilirsiniz

Sorununuzun devam etmesi halinde bilgisayar üreticisinin web sayfasına giderek güncell driverları elle indirin ve winsows 10 ile uyumlu olup olmadıklarına bakın.
aaaaaa.png

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...