Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇözüldüKlavyem çalışmıyor acil yardım edebilirmisiniz
Klavyem dun çalışıyordu bugün aniden çalışmamaya basladi 2-3 tane tuş çalışıyor ve klavyemde sorun oldugunu sandim yeni klavye aldim ayni sorun devam ediyor ne yaparsam yapayim caresini bulamadım yardim olursanız sevinirim.
Sorununuzla ilgili olarak resimdeki ayarları yapın
Num Lock tuşunun kapalı olduğundan emin olun genelde bu tür hatalar Num Lock tuşu açıksa yaşanır klavyenizde üzerinde Num Lock Scroll Lock yazan tuşu kapatın deneyin
ayrıca klavyenizin Q ve Türkçe klavye olduğundan emin olun Denetim Masası\Saat, Dil ve Bölge\Dil buradan bakabilirsiniz
Sorununuzun devam etmesi halinde bilgisayar üreticisinin web sayfasına giderek güncell driverları elle indirin ve winsows 10 ile uyumlu olup olmadıklarına bakın.
Sorununuzla ilgili olarak resimdeki ayarları yapın
Num Lock tuşunun kapalı olduğundan emin olun genelde bu tür hatalar Num Lock tuşu açıksa yaşanır klavyenizde üzerinde Num Lock Scroll Lock yazan tuşu kapatın deneyin
ayrıca klavyenizin Q ve Türkçe klavye olduğundan emin olun Denetim Masası\Saat, Dil ve Bölge\Dil buradan bakabilirsiniz
Sorununuzun devam etmesi halinde bilgisayar üreticisinin web sayfasına giderek güncell driverları elle indirin ve winsows 10 ile uyumlu olup olmadıklarına bakın.