Çözüldü Klavyemdeki bazı tuşlar yerine farklı simgeler çıkıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
arkadaslar oncelikle herkeze hayirli gunler diliyorum klavyemde mesela Ş tusuna basinca ; cikiyor Ç tusuna basinca . koyuyor bunu nasil duzelte biliirm yardimci olurmusunuz

Çözüm
Dil seçimin İngilizce olmuş muhtemelen onu bir kontrol edebilirsin sağ alt köşede eng mi yazıyor tr mi? Eğer eng yazıyorsa alt+ shift tuşu ile dil seçeneği değişiyormuş internetten baktım ama işer yaramazsa diye söylüyorum eng yazısına tıkla oradan tr yi seç düzelir sanırım
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Dil seçimin İngilizce olmuş muhtemelen onu bir kontrol edebilirsin sağ alt köşede eng mi yazıyor tr mi? Eğer eng yazıyorsa alt+ shift tuşu ile dil seçeneği değişiyormuş internetten baktım ama işer yaramazsa diye söylüyorum eng yazısına tıkla oradan tr yi seç düzelir sanırım

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
tamam denıyorum cok sagolasın
Edit: tamma düzeldi klavye sag altakı yerde ingilizce olmus sorunu çözdüm cok sagolasın teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...