Klavyeme toz kaçtı nasıl temizleyebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Sakın, Su,kolonya,tiner kullanmıyorsun.Contact Cleaner yani yağlı sprey alıyorsın sıkıyorsun klavyeye ve sıkarken elinde elektrikli süpürgeyle çektiriyorsun.
Sonuç başarılı iyi günler.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
toz olduğuna emin misiniz? belki switch bozulmuş olabilir.

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
soğuk üfleyen saç kurutma makinası varsa kullan knk

Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
Corsair K60 klavyemde W tuşum 2 defa basıyor, basılı tutunca ilk basışımda 1 tane W koyuyor elimi çekene kadar hiçbir şey olmuyor elimi çekince 1 W daha koyuyor.

Switchin içine veya bşaka bir yere toz kaçtığını düşünüyorum her şeyi denedim düzelmesi için fırçayla sildim, elektrikli süpürge, tuttum ıslak mendille sildim vs vs ama düzelmedi fikri olan varsa yazabilir mi nasıl çıkarabilirim o tozu veya başka bir sorun olduğunu düşünen varsa çözüm önerilerine açığım
Ürünün garantisi varsa hiç uğraşmadan garantiye gönder garanti yok ise tuşu yavaşca yerinden çıkartıp switch'e bir göz at eğer switch'de sıkıntı yok ise saç kurutma makinesi ile oradaki tozu temizleyip tekrar dene

Michael Corleone
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
klavye tuslarını cıkarıp temizleme işlemi yapabilirsin

wosmnn
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Tuşları çıkart kulak çöpüyle temizle geri tak

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
klavye sökme aparatı ile sökebilir ve temizleyebilirsin.

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Önereceğim her şeyi zaten yapmışsın. Belki toz kaçmasından dolayı değil de başka bir sorun vardır

Üye
3 HİZMET YILI
Corsair K60 klavyemde W tuşum 2 defa basıyor, basılı tutunca ilk basışımda 1 tane W koyuyor elimi çekene kadar hiçbir şey olmuyor elimi çekince 1 W daha koyuyor.

Switchin içine veya bşaka bir yere toz kaçtığını düşünüyorum her şeyi denedim düzelmesi için fırçayla sildim, elektrikli süpürge, tuttum ıslak mendille sildim vs vs ama düzelmedi fikri olan varsa yazabilir mi nasıl çıkarabilirim o tozu veya başka bir sorun olduğunu düşünen varsa çözüm önerilerine açığım
kanka w tuşunu ya da zamanın varsa tüm klavye tuşlarını çıkarıp iyice bir temizle aralırında toz falan kalmasın böyle yaparsan geçeceğini düşünüyorum çünkü bende de olmuştu klavye ye toz kaçtı hiç bi şekilde o tuş çalışmıyodu ama klavyeyi temizledikten sonra q tuşunu geri aldım o rahatlama hissini anlatamam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...