The story about good
Ultra Üye
Tabikide kullanılabilir ama buda bir yöntem önemli mail den kastığım örnek sadece gidip dandik bir mouse alana kadar o andaki basit işleri halletmek içinMouse bozulunca klavyeyi mouse gibi kullanmaya gerek yok zaten. Önemli bir mail atılacak olsa gider adam 10-15 tl lik mouse alır herkes senin gibi işsiz değil. Ayriyetten klavyeyi mouse moduna almadan da rahatlıkla mouse de işe yarayan her şeyi "Tab" ve "Ctrl" tuşlarıyla yapabilirsin tabi kullanmayı biliyorsan.
Kesinlikle Katılmıyorum çok güzel bir bilgi gece 2'de bir anda uyandın bilgisayardan film izleyim bari dedin ve mouse çalışmıyor ne yapacaksın ?Mouse bozulunca klavyeyi mouse gibi kullanmaya gerek yok zaten. Önemli bir mail atılacak olsa gider adam 10-15 tl lik mouse alır herkes senin gibi işsiz değil. Ayriyetten klavyeyi mouse moduna almadan da rahatlıkla mouse de işe yarayan her şeyi "Tab" ve "Ctrl" tuşlarıyla yapabilirsin tabi kullanmayı biliyorsan.
Kesinlikle Katılmıyorum çok güzel bir bilgi gece 2'de bir anda uyandın bilgisayardan film izleyim bari dedin ve mouse çalışmıyor ne yapacaksın ?
Hiç bir bilgi işsizlik değildir sadece bildiğin bilgiyi kullanacağın yer önemlidir kullanacağın yeri bildiğin sürece kötü bilgi yoktur
Bide @DemonSamurai Arkadaşım O kadar savundum seni'de kombinasyon işe yaramadı bende
O çıkıyor zaten ama evet dedikten sonra num tuşlarıyla bişey yapılmıyorTeşekkürleralt shift numlock tuşlarına aynı anda basınca pencere çıkmalı olmuyorsa birazdaha dene ben basınca şu çıkıyor Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yappencereden kastığım budur ayrıca işsizlik kötü birşey değil ben eprisine dedim ama ciddiye alanlar olmuş espri yapmışdım xD beni koruduğun için çok teşekkür ederim
Evet biraz yavaş keşke hız ayarı olsa ama yinede iş görürReis Eywta Acil Vs Örnek Vermişsiin Denedimde Yukarı Gidene Kadar İmleç Akşam OlurYararlı aama Eline Sağlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?