- Konuyu başlatan
- Moderatör
-
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Pvpler konusunda bir bilgim yok maalesef.@nader11ndeu dostum ben bu hileyi pvpde kullanmak istiyorum myko bir serverda böyle bir sansımız yokmu acaba
Tam olarak aynısını yapıyorum bir 5 dk oynadıktan sonra oyun atıyor hatayı veriyorArkadaşlar hile sorunsuz çalışıyor fixlenmiş yazmayın.Hata alanlar hileyi yanlış çalıştıran arkadaşlar.Şu şekilde yapacaksınız;
1.Programdan yükleye basın "oyun bekleniyor" mesajı gelince oyunu açın.
2.id pw girin karakteri açın karakter oyuna girince f1 tuşuna basın başka birşey yapmanıza gerek yok.
Post automatically merged:
@nader11ndeu hacım koxpu legal göstermek için gönderilen paketlere delay eklemeyi deneyebilirsin.Sürekli paket göndermek yerine atıyorum 1 saniye gecikmeli gönderirsen eğer paketler otomatik algılanmıyorsa güvenlik yazılımı tarafından gm'nin banlayacağını sanmıyorum bu şekilde.
ben format attım pc ye ondan sonra hata vermez oldu yani pc'nize yüklü olan sistem ile alakalıoyunu daha açarken hata alıryorum bug diye ve mecburen kapattırıyo çözüm lütfen
aynı hata bendede var ve oyundan atıyo
iyide hileyi açmadığımda olmuyor hile varken atıyor oyunben format attım pc ye ondan sonra hata vermez oldu yani pc'nize yüklü olan sistem ile alakalı
Sen paketi istediğin kadar delaylı gönder. Mesela auto wolf paketle gönderdiğin zaman karakter o wolf animasyonunu yapmadan direk saniyesinde wolf basıyor. Yada koxp yaptın diyelim rogue ile attack yapıyorsun paketle yaptığın için ok gözükmüyor.Arkadaşlar hile sorunsuz çalışıyor fixlenmiş yazmayın.Hata alanlar hileyi yanlış çalıştıran arkadaşlar.Şu şekilde yapacaksınız;
1.Programdan yükleye basın "oyun bekleniyor" mesajı gelince oyunu açın.
2.id pw girin karakteri açın karakter oyuna girince f1 tuşuna basın başka birşey yapmanıza gerek yok.
@nader11ndeu hacım koxpu legal göstermek için gönderilen paketlere delay eklemeyi deneyebilirsin.Sürekli paket göndermek yerine atıyorum 1 saniye gecikmeli gönderirsen eğer paketler otomatik algılanmıyorsa güvenlik yazılımı tarafından gm'nin banlayacağını sanmıyorum bu şekilde.
Hile ile ilgili sorun devam ediyor clienti açmadan giriyorum inject dosyası hazır hale geliyor daha sonra oyuna gidiyorum karekteri aldıktan sonra oyun açılınca aktif ediyorum ama yinede en fazla 5 dk sonra oyun atıyor bu hatayı vererek
Selamın aleyküm admin win7 kullanıyorum bende bu hilenin çalışma olasılığı var mı yoksa yeni bir pc alıp kngihta tekrardan başlıcam yardımcı olursan çok sevinirim@sahmet21 neresi riskli anlamadım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?