Kasa Degil Leptop Model Acer Nitro 5kanka kasayı açıp şöyle bir göz at istersen çıkık tam oturmamış parça vesaire var mı diye yazılımsal bir problem olacağını sanmıyorum olmazsa aldığın satıcıya ulaşmayı dene
hemen atıyormSaviora#1685 Ulaş bana yüksek ihtimalle driverlarınla alakalı birşey yardımcı olayım.
İşe yarar mı bilmiyorum ama radeonun istemcisine girip oradan genel kısmından ekrana bas ve en boy oranını koru'yu tam panel yapıp dene birde istersenMerhaba Arkadaşlar Yeni Bilgisayar Aldım Herşey Kurulu Driver Kurulu Herşey Yüklü Knighat Online Oyuna giriyorum (Tam ekranda fps 20) Aşırı Kasma sorunu var Ama (Pencere Moduna Alınca Fps 150) Alıyorum Sebebini Sorunu Çözen varsa lütfen Bana yardımcı olun Yoruldum Artık Desteginizi Bekliyorum Şimdiden Teşşekür Ederim
Sistem Bilgileri
İşlemci AMD Ryzen 5 3550H with Radeon Vega Mobile Gfx 2.10 GHz
Takılı RAM 16,0 GB (kullanılabilir: 13,9 GB)
Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
Ekran Kartı : Radeon Rx 560X Series (4gb)
nasıl yapabilirz hocamdostum driverlarinda bi hata var sanirim
55.i format atışım sana yemin ederimDriverların güncell olduğundan emin ol eğer hala devam ediyorsa format at
driver booster ile tüm driverlerini güncelle directx güncelle. driverlarınla ilgili sorun var.Merhaba Arkadaşlar Yeni Bilgisayar Aldım Herşey Kurulu Driver Kurulu Herşey Yüklü Knighat Online Oyuna giriyorum (Tam ekranda fps 20) Aşırı Kasma sorunu var Ama (Pencere Moduna Alınca Fps 150) Alıyorum Sebebini Sorunu Çözen varsa lütfen Bana yardımcı olun Yoruldum Artık Desteginizi Bekliyorum Şimdiden Teşşekür Ederim
Sistem Bilgileri
directx nasıl güncelleniyor drver boost le güncelledim dün herşeydriver booster ile tüm driverlerini güncelle directx güncelle. driverlarınla ilgili sorun var.
Driver boosterı bilgisayarınızın yanından bile geçirmeyin dünyanın en gereksiz en saçma programıdır. İnsanlara yanlıs driver indirtir sisteminizi daha da yavaşlatır.driver booster ile tüm driverlerini güncelle directx güncelle. driverlarınla ilgili sorun var.
ekran kartım güncell herşey yüklüReis tam ekranda kullanımında ekran kartı rx 560 a geçer pencereli ekranlarda amd oyunu algılamadığı için normal hd grafiği çalışır. Yani muhtemelen ekran kartı driverı yüklü değil. Ekran kartının modelini googlede aratarak ekran kartı driverını indirin.
Psu kaç Wat ? darboğaz yapıyor olabilirMerhaba Arkadaşlar Yeni Bilgisayar Aldım Herşey Kurulu Driver Kurulu Herşey Yüklü Knighat Online Oyuna giriyorum (Tam ekranda fps 20) Aşırı Kasma sorunu var Ama (Pencere Moduna Alınca Fps 150) Alıyorum Sebebini Sorunu Çözen varsa lütfen Bana yardımcı olun Yoruldum Artık Desteginizi Bekliyorum Şimdiden Teşşekür Ederim
Sistem Bilgileri
knk driverları sil ddu sanırım kaldırma proramın ismi benzer hata bendede olmuştu bir daha yükleMerhaba Arkadaşlar Yeni Bilgisayar Aldım Herşey Kurulu Driver Kurulu Herşey Yüklü Knighat Online Oyuna giriyorum (Tam ekranda fps 20) Aşırı Kasma sorunu var Ama (Pencere Moduna Alınca Fps 150) Alıyorum Sebebini Sorunu Çözen varsa lütfen Bana yardımcı olun Yoruldum Artık Desteginizi Bekliyorum Şimdiden Teşşekür Ederim
Sistem Bilgileri
valla bilmyiorm ki nasıl bakacam leptop Acer Nitro 5 Amd işlemciPsu kaç Wat ? darboğaz yapıyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?