Çözüldü Knight Online Fps sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
Merhaba Arkadaşlar Yeni Bilgisayar Aldım Herşey Kurulu Driver Kurulu Herşey Yüklü Knight Online Oyuna giriyorum (Tam ekranda fps 20) Aşırı Kasma sorunu var Ama (Pencere Moduna Alınca Fps 150) Alıyorum Sebebini Sorunu Çözen varsa lütfen Bana yardımcı olun Yoruldum Artık Desteginizi Bekliyorum Şimdiden Teşşekür Ederim

Sistem Bilgileri

İşlemci AMD Ryzen 5 3550H with Radeon Vega Mobile Gfx 2.10 GHz
Takılı RAM 16,0 GB (kullanılabilir: 13,9 GB)
Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci

Ekran Kartı : Radeon Rx 560X Series (4gb)

Çözüm
Merhaba. Çooook uzun yıllar Knight Online oynamış biri olarak buna basit bir cevap verebilirim. Knight Online oyun motoru çok eski olduğundan işlemcinin tek çekirdeği üzerinden çalışır. Yani, RTX 4090 bile olsa bilgisayarında işlemcinin tek çekirdek performansı iyi olmadığı sürece Knight'ı akıcı oynayamazsın. Örnek olarak bilgisayarında yeni nesil bir pentium işlemci olsa ve ekran kartı olmasa bile muhtemelen şuan aldığın gibi bir fps değeri alacaksın. Yani yapacak pek bir şeyin yok. Bazı pvp sunucuları bunun için bir çok şey denedi ama hiç biri yeterli çözümü sunmadı. Sadece Knight Online oynuyorsan eğer, Intel tek çekirdek performansı yüksek bir işlemci kullanman gerekli.
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Driver boosterı bilgisayarınızın yanından bile geçirmeyin dünyanın en gereksiz en saçma programıdır. İnsanlara yanlıs driver indirtir sisteminizi daha da yavaşlatır.
karşıdaki kişi bilgisiz biri belli ki. driver boosteri kullanıp sildikten sonra bir problem olacağını sanmıyorum. gereksiz regeditler açıyor. dikkat edilmesi lazım.

Üye
3 HİZMET YILI
Laptop olduğunu söylersen daha yardımcı olurlar muhtemelen ekran kartın düşük kalıyor grafiklerden ekran kartını düşürmen gerekir
ekran kartı pencere modunda en yüksek grafikler le oynadıgımda 120 fps alırken nasıl düşük durumda olabilir acaba anlamıyorum bu olayı valorant oynarken en yüksek grafikte oynadıgımda tam ekranda 120 fps pencere moduna alıdıgımda 240 fps gördüm ben

Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
ekran kartı pencere modunda en yüksek grafikler le oynadıgımda 120 fps alırken nasıl düşük durumda olabilir acaba anlamıyorum bu olayı valorant oynarken en yüksek grafikte oynadıgımda tam ekranda 120 fps pencere moduna alıdıgımda 240 fps gördüm ben
Mmr ile fps oyunun arasında çok fark var

Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile
Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
karşıdaki kişi bilgisiz biri belli ki. driver boosteri kullanıp sildikten sonra bir problem olacağını sanmıyorum. gereksiz regeditler açıyor. dikkat edilmesi lazım.
Bu nasıl bir düşünce :D şaka yapıyorsun değil mi ?. Bu şuna benzedi adamı vurduktan sonra hastaneye götürürsem bir şey olmaz demek gibi. ayrıca regedit filan da açmıyor ne alakası var saçma sapan bilgiler vermeyin illa yorum yazmak için

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Merhaba. Çooook uzun yıllar Knight Online oynamış biri olarak buna basit bir cevap verebilirim. Knight Online oyun motoru çok eski olduğundan işlemcinin tek çekirdeği üzerinden çalışır. Yani, RTX 4090 bile olsa bilgisayarında işlemcinin tek çekirdek performansı iyi olmadığı sürece Knight'ı akıcı oynayamazsın. Örnek olarak bilgisayarında yeni nesil bir pentium işlemci olsa ve ekran kartı olmasa bile muhtemelen şuan aldığın gibi bir fps değeri alacaksın. Yani yapacak pek bir şeyin yok. Bazı pvp sunucuları bunun için bir çok şey denedi ama hiç biri yeterli çözümü sunmadı. Sadece Knight Online oynuyorsan eğer, Intel tek çekirdek performansı yüksek bir işlemci kullanman gerekli.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...