karşıdaki kişi bilgisiz biri belli ki. driver boosteri kullanıp sildikten sonra bir problem olacağını sanmıyorum. gereksiz regeditler açıyor. dikkat edilmesi lazım.Driver boosterı bilgisayarınızın yanından bile geçirmeyin dünyanın en gereksiz en saçma programıdır. İnsanlara yanlıs driver indirtir sisteminizi daha da yavaşlatır.
Laptop olduğunu söylersen daha yardımcı olurlar muhtemelen ekran kartın düşük kalıyor grafiklerden ekran kartını düşürmen gerekirvalla bilmyiorm ki nasıl bakacam leptop Acer Nitro 5 Amd işlemci
ekran kartı pencere modunda en yüksek grafikler le oynadıgımda 120 fps alırken nasıl düşük durumda olabilir acaba anlamıyorum bu olayı valorant oynarken en yüksek grafikte oynadıgımda tam ekranda 120 fps pencere moduna alıdıgımda 240 fps gördüm benLaptop olduğunu söylersen daha yardımcı olurlar muhtemelen ekran kartın düşük kalıyor grafiklerden ekran kartını düşürmen gerekir
Mmr ile fps oyunun arasında çok fark varekran kartı pencere modunda en yüksek grafikler le oynadıgımda 120 fps alırken nasıl düşük durumda olabilir acaba anlamıyorum bu olayı valorant oynarken en yüksek grafikte oynadıgımda tam ekranda 120 fps pencere moduna alıdıgımda 240 fps gördüm ben
herşey kontrol etim hepsi de güncellDriverlar ile ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorum, kontrol ettiniz mi
Bu nasıl bir düşüncekarşıdaki kişi bilgisiz biri belli ki. driver boosteri kullanıp sildikten sonra bir problem olacağını sanmıyorum. gereksiz regeditler açıyor. dikkat edilmesi lazım.
hacım herşey yeni sürüm tarihi belli zatenhacı driverına bak eksı surumde kalmış olabılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?