Knight Online Koxp farkedilmiyor mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar yıllardır knıght onlıne oynuyorum yan hesabımda lwl kasıyordum eslanta afk genie mage slotlarında ceteler var onu bılıyorumda abi macro neyse eyw ta adamlar genıe altı koxp acıyor adam benden cok daha hızlı mooba kıtlenıyor 1 tane kutu aldırmıyorlar birde oto ıtemı vıp key aktarıyor oto rpr yapıyor bu yetkılıler ayakta mı uyuyor yoksa ızın mı verıyorlar bıle bıle oyunda GB donsun dıye adamların carları bos carlarda degıl ıtemlı ban yemekten korkmuyor gıbıler bılgısı olan arkadaslar yazarsa sevınırım ıyı aksamlar.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
yetkililer ayakta uyuyorda olabilir toplu banda atabilirler bi anda belli olmaz

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Toplu alanlarda durmazsan hiçbir sorun olmaz

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
kardeşim. 2007 den beri koxp kullanıyorum. 2016dan itibaren private koxpa geçtim. public koxplar artık yakalanıyor. belki 1 hafta belki 1 ay. ama eninde sonunda yakalanıyor. eğer para kazanmak için oynuyosan cebinden vericen private koxpu çekicen. lakin öyle çevren yoksa bu işle alakalı bilgin yoksa kimse seni grubuna da dahil etmez paran da geçmez yani

sevilmiyorsan sevmeyeceksin
Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
knight nasıl bi oyun önerirmisiniz

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kardeşim. 2007 den beri koxp kullanıyorum. 2016dan itibaren private koxpa geçtim. public koxplar artık yakalanıyor. belki 1 hafta belki 1 ay. ama eninde sonunda yakalanıyor. eğer para kazanmak için oynuyosan cebinden vericen private koxpu çekicen. lakin öyle çevren yoksa bu işle alakalı bilgin yoksa kimse seni grubuna da dahil etmez paran da geçmez yani
Reis simdi macro kullanıyorum da k0xp ne bıleyım sarmıyor sımdı ornek vereyım adamlar asas k0sp kullanıyor abı sen kesmıyorsun kı k0sp kesıyor ne zevk alıyorsun ha farmda k0xp cok ıse yarıyor onqa lafım yok

knight nasıl bi oyun önerirmisiniz
hıc baslama kardesım oyun degıl o baslayan bırakamıyor ama ınsanı canından bezdırıyor

yetkililer ayakta uyuyorda olabilir toplu banda atabilirler bi anda belli olmaz
reıs yenı serverler geldıgı 3 gun basladım bende tekrar adam 3 gunde 4 car kasmıs dırek genıe farm slotu yapmus k0xp acarak abı gorev var kutu alamıyorum exp alamıyorum adama yazıyorum all chaten pm den partıye alırmısın gorev var gıdecegım dıye bılgısayarın ustunde ne cevap verıyor ne alıyor partıye bende moob cektım carlarını yatırdım adamın baktım bana sovuyor dedım madem ustundesın cok mu zor 2 dk partye alman vıdeo ya almıs benı 1 hafta ban yedım ben abı ben gorevı nasıl yapıcam o adamlar varken oyun onu dusunmuyor mu

Toplu alanlarda durmazsan hiçbir sorun olmaz
kac yıllık oyun buna care bulamıyor mu yoksa bulmak mı ıstemıyor ıslerıne mı gelıyor orası şaibeli

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
knıght ı geç olmadan bırakın....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...