pıyasada cok bot var hocam, hala mümkün mü diye sorman biraz garip sadece oyunla fazla ilgileniliyor ve daha önce koxp kullanmış birileri varsa mutlaka ama mutlaka koxp kullandıgını anlıyor. pastadan pay bölünsün diye de seni cr ye atıp banlatıyor. oyun mayfacılığa dönmüş ne koxpla ne koxpsuz oynayamazsın. minimum 50-100k arası para atıcan legal oynıcan koxpla oynayıp da emeklerini heba etme
Knıght Online'da koxp ile aylarca belli ederek farklı slotlar döndüm ve ban yemedim taki hesap gerçek anlamı ile bir yerlere gelene kadar. Sonrasında kullanmasan da banlanıyorsun bi şekilde. Bunu ticarete döken GM'lerde vardı oyunda. Şu kadara hesabını açarım veya şu kadara seni görmezden geliriz takılırsın kafana göre diye. KO benim için pvp servarlarında kalan bir oyun olarak kaldı.
Bence sağlam yazılımdan anlasan yaparsın sonuçta yapanlarda normal insan hatta her türlü oyunda yaparsın yeterki anlamak lazım ama googlede aratırsan paralı satılanlar var her şeyi legal ayarlarda yaparsan perini alırsan 4-5 ay rahat oynarsın