bu cok eskiden beri vardı yanlız bunu pvp sw lerde algılıyor ve ücretliydi takıldıgım forumda yapımcısı satıyordu forum'da bir arkadas cr4cklemişti ama suan algılanıyor diye biliyorum ama kullanmanızı pek tavsiye etmem yapımcısına gram güvenim yokBirçok özellik mevcut ihtiyacınızı karşılıyacaktır.
Bot giriş ıd:atc pw atc
Sorunsuz atak yaptırmak için
1- minor sekmesinde 7-8 sag tık ile 28 sec
2- asas combo sekmesınde 3-6 usko ws seç
Birkaç resim:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Ben bunu baya kullandım bir sıkıntı olmadı. Ondan ötürü paylaşayım dedim arayanlarda gördüm.bu cok eskiden beri vardı yanlız bunu pvp sw lerde algılıyor ve ücretliydi takıldıgım forumda yapımcısı satıyordu forum'da bir arkadas cr4cklemişti ama suan algılanıyor diye biliyorum ama kullanmanızı pek tavsiye etmem yapımcısına gram güvenim yok
Şuan çalışıyor bir sorunu yokBu güzeldi bro ama win10 yeni sürümlerde çalışmıyor 1806 da mı ne çalışıyordu en son az kullanmadık
Bunda da turbo minör var felaket birşey. Tabi otomatik değil tuşlaPedal falan hikaye packetle minor kralı oluyorsunEn son KO da oto hp oto minor asas bot yapmıştım da paylaşmak nasip olmadı xD
aynen öle cooldown düşürdün mü tamamsınPedal falan hikaye packetle minor kralı oluyorsunEn son KO da oto hp oto minor asas bot yapmıştım da paylaşmak nasip olmadı xD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?