Daha doğrusu arkadaşım databese editlemeyi biliyor. Ama anticheat yapamıyoruz. Fiyat için yüksek rakam istiyorlar. Ayrıca bu güvenliği sağlayan kişilerde belirli bir pay istiyor. Bu yüzden kendimiz yapmak istiyoruzYazman zor olabilir bence ama anti-cheat satan kişilere bir fiyat sorup daha sonra istersen kendin yazabilirsin.
1299 myko db olacak. Bazı anticheat yapanlar var onlarda aşırı para istiyor.Girişme bile satın al...
Yinede çok güvenme 18xx 19xx serverlarda rahat tbl yapılabiliyor
Açacaksan homeko tarzı tavsiyemdir çok tutmaz ama hile koruma derdin olmaz'ki onun içinde satılan aylık 29tlye bir hile var kardeşim
Tek başınaysan, bir sermayen yoksa açma bence
Valla aşırı isterler haklısın1299 myko db olacak. Bazı anticheat yapanlar var onlarda aşırı para istiyor.
Bullbot ve Zenbot, Xacs ve Skynet anticheat de çalışmıyor.istedigi kadar kesenin agızını acsın piyasadaki bütün pvp serverlerin hilesini tek bir KOXP'a topladılar her türlü anti cheat'i kırık suanda ve 15 günlügü 30 tl satılıyor istedigin kadar elle yaz her türlü kırılır bosuna yazmakla ugrasmaşimdiden koxplu server'in hayırlı olsun
koskoca soacs,gameguard,acme,Koguard vs gibi bilindik kendilerini ispatlamıs anti cheatler bile antilerinin kırılmalarına engel olamazken sen temel bilginle hiç engel olamazsın
ben simdi sana site veremem ama zamanında aynı forum'da bulundugumuz kişiler kendilerine ait koxp sitesi acarak satıslarını yapmaya basladılar ben sana hangi antilerde calıstıklarının listesini simdi sorup sana hemen gönderiyorum ..!Bullbot ve Zenbot, Xacs ve Skynet anticheat de çalışmıyor.
Xacs sahibi Devilcraftykoxp sahibi Devilcraft. Bu adam her şeyi engelliyor kardeşim. Bu adam gibi anticheat yazmak çok zor onu anladım. Biraz daha bilgilenmem gerekiyor. Temeli aşıp anticheat için hangi modulleri kullanıp gelişmem lazım onları araştıracağım.ben simdi sana site veremem ama zamanında aynı forum'da bulundugumuz kişiler kendilerine ait koxp sitesi acarak satıslarını yapmaya basladılar ben sana hangi antilerde calıstıklarının listesini simdi sorup sana hemen gönderiyorum ..!
ÇALISMA LİSTELERİ:: -ISTIRAP-MAXACS-R3ACS-NGUARD-GAMEWARE-ARTYGUARD-STONESOFTWARE-SOACS
sence Bullbot ve Zenbot, Xacs ve Skynet cok yaygın swlerde kullanılsa kırmazlar mı zannediyorsun
öncelikle rica ederim elimden geldigince bilgilendirmeye calıstım lakin Devilcraftykoxp Tanıyorum yıllardır OH'dan beri kendi sitesindede yer edinmiştim neyse onun kendi sw sinde bile suan aktif olarak KOXP calısıyor bilgin olsun iyi forumlar-Xacs sahibi Devilcraftykoxp sahibi Devilcraft. Bu adam her şeyi engelliyor kardeşim. Bu adam gibi anticheat yazmak çok zor onu anladım. Biraz daha bilgilenmem gerekiyor. Temeli aşıp anticheat için hangi modulleri kullanıp gelişmem lazım onları araştıracağım.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim. Ama size özel mesaj gönderemiyorum. Rica etsem siz gönderir misiniz?Burada yazilanlar hevesini kirmasin.KO da anticheat tamamiyla server files a baglidir.Aslinda mantik olarak yapilmasi cok kolaydir.Sana tavsiyem cracker bilgi sahibi olman gerisi gelecektir.Bir programlama dili ile yapamazsin bunu daha detayli ogrenmek istiyorsan öm atabilirsin
Sanirim onayli uye olmadan ozel mesaj atamiyoruz
Buradan yazarsanız sevinirim.Sanirim onayli uye olmadan ozel mesaj atamiyoruz
Files üzerinden nasıl yapıyoruz?Teşekkür ederim. Ama size özel mesaj gönderemiyorum. Rica etsem siz gönderir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?