Knives out PC hile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Knives out PC için hile neden gelmiyor? Bazı sitelerde gördüm oyun için Wallhack mevcut ama parayla satılıyor (35$). Hile yapılması mümkün olduğu halde neden MemoryHacker grubu bu oyun için hile yapmıyor? Bazı arkadaşlar diyor oyunu oynayan kitle fazla olmalı popular olmalı. Daha ne kadar fazla daha ne kadar popular? Oyuna 100 kişi ile başlıyoruz ve en fazla 2-3 bot oluyor oyunda. Bu konuda düşünmenizi istiyorum.

Ich heiße Dimitris
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Merhabalar,

Hilesi olan birçok oyun var. Lâkin o oyunlar çok popüler olmadığı için hileler yapılmıyor. Memory Hackers'te bu hileleri görmek istiyorsanız kurucu veya adminlere ulaşınız.

Saygılar,
Memory Hackers - 2018

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Merhabalar,

Hilesi olan birçok oyun var. Lâkin o oyunlar çok popüler olmadığı için hileler yapılmıyor. Memory Hackers'te bu hileleri görmek istiyorsanız kurucu veya adminlere ulaşınız.

Saygılar,
Memory Hackers - 2018
bence önemli olan popülerlik değil önemli olan oyun için hile isteğinin fazla olması ve ben baya bir istek gördüm forumda

LoL Script's & Python
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Merhabalar,

Saygılar,
Memory Hackers - 2018
her konuda yetkili gibi konuşuyorsun yetkilimisin ?"HAYIR" nereden biliyorsun. ünlü olmayan oyunlarında hileleri var yani ünlü olması şart değil ! yani bilgin yoksa konuşma derim rahatsız oldum onaylı üye olmak için yorum yazıyorsun.

Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Zaten projeler var.Mesela şuanda ROE-ROS-Woltü ve CS:GO ön planda.Knives out gibi bir oyun için hile kodlanacağını sanmam.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Sorumun cevabını aldım ve konuya kilit vurulursa iyi olur

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
Hile yapımcı arkadaşlarımız daha çok gündeme çıkmış oyunlar üzerine durmaya çalışıyor bildiğiniz üzere gündeme yeni çıkan bir oyun herkes tarafından oynanır.Fakat benim fazla bir bilgim yok ama şahsi görüşüm Knives Out adlı oyun adına bir proje başlatılacağını düşünmüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...