nick verirsen eklerim kardo
kanka bende amerika serverindeyim o yüzden çıkmıyorumdur yakın zamanda asia serverinde de hesap açarım eklerim seni klanımızı kurarız rahat rahat oynarız kardeşimKNK ÇIKMIYO SEN BENİ EKLE ordekasia server
amerika sw sine nasıl giriliyor asia sw sinden kurtulamadımkanka bende amerika serverindeyim o yüzden çıkmıyorumdur yakın zamanda asia serverinde de hesap açarım eklerim seni klanımızı kurarız rahat rahat oynarız kardeşim
amerika sw sine nasıl giriliyor asia sw sinden kurtulamadım
göremedim tek 1 sw varoyuna girişte seçiyorsun
asia nın üstüne tıkla orda serverler açılacaktırgöremedim tek 1 sw var
olmuyor knk videosu fln varsa atsanaasia nın üstüne tıkla orda serverler açılacaktır
yoksa sadece bendemi olmuyor bi baksana sende varmı ve ayrıca asia diye bişi yazmıyor nerde yazıyorasia nın üstüne tıkla orda serverler açılacaktır
başka battle royal oyunu varmı ? güzel onerebilirmisinknives out kitlesi pek fazla yok galiba türk oyuncuları tarafından fakat diğer oyunlara yönelebilirsin
Fortnite, PUBG diyebilirim en bilindiklerdenbaşka battle royal oyunu varmı ? güzel onerebilirmisin
bedava ve pc min kaldıracagı şekilde sormuştum ...............................Fortnite, PUBG diyebilirim en bilindiklerden
yoksa sadece bendemi olmuyor bi baksana sende varmı ve ayrıca asia diye bişi yazmıyor nerde yazıyor
knk nerrden indirdin yada sende discord fln varsa ordan konuşalım halledelim olursa 2 miz oynayabiliriz tabi istersenEkli dosyayı görüntüle 10129
bak oyuna giriş ekranında PC - Asia yazıyor
Ekli dosyayı görüntüle 10130
Ona tıkladıktan sonra serverlar gelir ordan seçimini yapıcaksın
kardeş kendi sitesinden indiriceksinknk nerrden indirdin yada sende discord fln varsa ordan konuşalım halledelim olursa 2 miz oynayabiliriz tabi istersen
indirdim aynen ama bole oldukardeş kendi sitesinden indiriceksin
linkini atsana sitenin bi bakayimkardeş kendi sitesinden indiriceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?