20 Nis 2023 #1 AnonMzo A Javasc okyanustu ben de korsan Süper Üye Katılım 15 Nis 2023 Mesajlar 663 Çözümler 1 Tepki puanı 92 Ödüller 1 3 HİZMET YILI Selam arkadaşlar hangi oyuna girmek istesem böyle bir hata alıyorum. kod yürütülmesi devam edemiyor çünkü vcruntime140 dll bulunamadı diyor çözümünü bilen var mı?
Selam arkadaşlar hangi oyuna girmek istesem böyle bir hata alıyorum. kod yürütülmesi devam edemiyor çünkü vcruntime140 dll bulunamadı diyor çözümünü bilen var mı?
20 Nis 2023 #2 ghaster 01 Ultra Üye Katılım 15 May 2022 Mesajlar 1,524 Çözümler 2 Tepki puanı 81 Ödüller 5 4 HİZMET YILI butun oyunlarda hata veridigine gore genel bir sorunun var format atmayi deneyebilirsin buyuk ihtimalle gecicektir
butun oyunlarda hata veridigine gore genel bir sorunun var format atmayi deneyebilirsin buyuk ihtimalle gecicektir
20 Nis 2023 Konuyu başlatan #3 AnonMzo A Javasc okyanustu ben de korsan Süper Üye Katılım 15 Nis 2023 Mesajlar 663 Çözümler 1 Tepki puanı 92 Ödüller 1 3 HİZMET YILI ghaster 01' Alıntı: butun oyunlarda hata veridigine gore genel bir sorunun var format atmayi deneyebilirsin buyuk ihtimalle gecicektir Genişletmek için tıklayın ... Hallettim. Yorumun için teşekkür ederim. vcruntime140 dll dosyasını indirdim lolun içine attım düzeldi. Metin2 de düzeldi aynı an da.
ghaster 01' Alıntı: butun oyunlarda hata veridigine gore genel bir sorunun var format atmayi deneyebilirsin buyuk ihtimalle gecicektir Genişletmek için tıklayın ... Hallettim. Yorumun için teşekkür ederim. vcruntime140 dll dosyasını indirdim lolun içine attım düzeldi. Metin2 de düzeldi aynı an da.
20 Nis 2023 #4 ghaster 01 Ultra Üye Katılım 15 May 2022 Mesajlar 1,524 Çözümler 2 Tepki puanı 81 Ödüller 5 4 HİZMET YILI AnonMzo' Alıntı: Hallettim. Yorumun için teşekkür ederim. vcruntime140 dll dosyasını indirdim lolun içine attım düzeldi. Metin2 de düzeldi aynı an da. Genişletmek için tıklayın ... duzelmesine sevindim knkda lole attigin dosya nasil metin 2 yi etkiliyor tam anlayamadim
AnonMzo' Alıntı: Hallettim. Yorumun için teşekkür ederim. vcruntime140 dll dosyasını indirdim lolun içine attım düzeldi. Metin2 de düzeldi aynı an da. Genişletmek için tıklayın ... duzelmesine sevindim knkda lole attigin dosya nasil metin 2 yi etkiliyor tam anlayamadim
20 Nis 2023 Konuyu başlatan #5 AnonMzo A Javasc okyanustu ben de korsan Süper Üye Katılım 15 Nis 2023 Mesajlar 663 Çözümler 1 Tepki puanı 92 Ödüller 1 3 HİZMET YILI ghaster 01' Alıntı: duzelmesine sevindim knkda lole attigin dosya nasil metin 2 yi etkiliyor tam anlayamadim Genişletmek için tıklayın ... vcruntime140 dll dosyasını attım lolun dosyasına. Metin2 de hata veriyordu o da düzeldi valla.
ghaster 01' Alıntı: duzelmesine sevindim knkda lole attigin dosya nasil metin 2 yi etkiliyor tam anlayamadim Genişletmek için tıklayın ... vcruntime140 dll dosyasını attım lolun dosyasına. Metin2 de hata veriyordu o da düzeldi valla.
20 Nis 2023 #6 apexonur A Onaylı Üye Katılım 22 Kas 2022 Mesajlar 52 Tepki puanı 2 Yaş 29 3 HİZMET YILI diretx veya visual studyo hatası olması lazım yanlıs hatırlamıyorsam . internetten indir kolaydır