Süper Üye
?Sana söyleyemem = /
kodak easyshare ZD710 markalı kameramda pili yeni alıp taksam bile 1 2 saniye ekran geliyor ya da hiç açmıyor farklı pillerle denediğimde sonra kendini kapatıyor arkadaşlar bunun çözümünü bulamadım ve 2 güne acil olarak bana lazım yardımınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum
Post automatically merged:
yanlış yerde mi başlık açtım ? sayfadan ilk defa bu kadar az destek gördüm direkt kimse takmıyor
herkeste senin elindeki kameradan olmaya bilir o yüzden cevap gelmiyor.kodak easyshare ZD710 markalı kameramda pili yeni alıp taksam bile 1 2 saniye ekran geliyor ya da hiç açmıyor farklı pillerle denediğimde sonra kendini kapatıyor arkadaşlar bunun çözümünü bulamadım ve 2 güne acil olarak bana lazım yardımınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum
yanlış yerde mi başlık açtım ? sayfadan ilk defa bu kadar az destek gördüm direkt kimse takmıyor
Dostum Sayfa Her Zaman Destek Verir Ama Fotoğraf Makinası İle İlgili Bilgisi Belki Fazla Olan Yoktur Yoksa Her Zaman Burdayızkodak easyshare ZD710 markalı kameramda pili yeni alıp taksam bile 1 2 saniye ekran geliyor ya da hiç açmıyor farklı pillerle denediğimde sonra kendini kapatıyor arkadaşlar bunun çözümünü bulamadım ve 2 güne acil olarak bana lazım yardımınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?