Stride ile wallhack mi bu güzel kardeşim başka nesneler algılasınacaba aime fov koymayı denermisiniz başka nesneler algılıyor olabilir
Bende orada ki çözünürlüğüm pixel aimbot filan kodlamadım kardeşim artık yazmayın gerek yok çözüm filan istemiyorum kendim düşündüm ve hesaplamada problem vardı hallettim. Yine bir kez daha anladım ki bir problem olduğun da memoryde soru sormak yerine kendim çözmeye çalışmak benim yararıma oluyor.bu sorun hakkında biraz önce bi konuya daha denk geldim nerdeyse herkes çözünürlük diyordu
Çok zor denk geliyor bilen kişiler, onun yerine sorunu Soru-Cevap kısmına at, modlar çoğunlukla cevabı atıyor. çözdüğüne göre de bir şey yazmıyorumBende orada ki çözünürlüğüm pixel aimbot filan kodlamadım kardeşim artık yazmayın gerek yok çözüm filan istemiyorum kendim düşündüm ve hesaplamada problem vardı hallettim. Yine bir kez daha anladım ki bir problem olduğun da memoryde soru sormak yerine kendim çözmeye çalışmak benim yararıma oluyor.
Modlar vs konuyu kilitleyebilir ne kadar konudan alakasız insan varsa yorum yaptı
özelden attım@hilegod yaptığın aimbot için, 30 saniyelik bir video atma şansın var mı?
Benlik durum yok modlar taşımışKonuyu yanlis yere acmissiniz hocam, PHP konusuna giren boyle bir sey gorurse pek mantikli cevap veremez(yorum kasanlardan bahsetmiyorum). Konu olarak dogru yerlere acarsaniz daha saglikli cevaplar alabileceginizi dusunuyorum. Sorununuzu cozmussunuz tebrik ederim, umarim kendinizi daha da gelistirirsiniz kolay gelsin
modlar taşımış konuyu.Çok zor denk geliyor bilen kişiler, onun yerine sorunu Soru-Cevap kısmına at, modlar çoğunlukla cevabı atıyor. çözdüğüne göre de bir şey yazmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?