Kodlama ile nasıl internet sitesi kurabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
soru çok boş geldi kimse kodlama öğretmez buraya açık kaynak da paylaşmaz aynı soruyu google'a yazdığında zilyon sonuç geliyor kanka ama illahaki öneri istiyorsan : Tasarım için HTML&CSS öğren kodlama için PHP veya ASPNET

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
kolay dilleri araştırman gerek dostum

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
kardesım buna bakmanı ısterım. ayrıca kımse gelıp sana burda parmak patlazmaz. ıyı forumlar

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bro bazı kodlama programları var belirli bir ücret verdigin zaman ders veriyor ordan ögrenebilirsin web tasarım için

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum en basit bir şekilde web sitesi kurmak istiyorsan siz yada godady gibi yardımcı site kurmak için oluşturulmuş siteler var hic bir web kodlama bilgisine gerek kalmadan düzenleme araçları ile web sitesi oluşturabilirsin kendine

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
yeni başlıcaksan php ile başlamanı öneriririm hem daha kolay ASPNET göre

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Kodlama bilmeden de web sitesi kurabilirsiniz. Günümüzde bununla ilgili araçlar var. Youtube yazarak detaylı anlatım videoları bulabilirsiniz.
İllaki kodlama ile olsun diyorsan HTML + CSS + PHP + JS gibi dilleri bilmen gerekli.

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
kodlama bılmeden de web sıtesı kurabılıyorsun cok fazla var knk bıraz arastırsan dırek bulursun

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Blogspotlar vardı eskiden ya da tr.gg ler bu tarz sitelerden site kurmak çok kolay ancak kodlama için biraz uğraşman gerekiyor gereken bütün bilgileri youtube aracılığıyla edinebilirsin.

Üye
5 HİZMET YILI
İnternetten biraz araştır artık kodlamadan site kurabilmek mümkün fakat illa ben yapıcam bana özel olacak diyorsan HTML öğrenmekle başlayabilirsin ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...