- Konuyu başlatan
-
Sağlam bir meslek edinmek istiyorum dostum elime koluma klavyeye ve son olarak kodlara hakim olmak istiyorumAldığın Derse Göre Yani Bilgine Göre Dğişir ama 1-2 gün içinde Küçük kodlamalar yapabilirsin
Zarar değilde zaman kaybı diyelim onun yerine programlama öğrenirken sql öğrenebilirsin ayrıca veritabanı ile çalışan uygulamalar yapmak amaçlı.yazılım ve programla yanında hobi olarak ekstra bir iş desem ? zararlı mı olur ?
Dostum zaten elit hacker kursunda SQL ile ilgili detaylarda var 3 5 video onun hakkında onuda öğretiyorlar .Zarar değilde zaman kaybı diyelim onun yerine programlama öğrenirken sql öğrenebilirsin ayrıca veritabanı ile çalışan uygulamalar yapmak amaçlı.
c++ sadece uygulama kodlayıp geliştirmek için mi ? tam başlamadım neler yapabileceğimi de pek bilmiyorumEğer aksatma yapmazsan ve düzenli olarak çalışırsan 2 ayda basit kodlamarı yaparsın devamı senin c++ ile neyi kodlamak istediğine bağlı ben üzerine unity adobe ekleyerek oyun programlamaya yöneldim şahsen.
Siz kodlama yapıyormusunuz ?En az sadece 2 ay kafanı o ise vermen gerek ve eevdeki ortamında ses olmayacak
Sürekli ders çalışır gibi tekrar yapman gerekli
♦❤❤❤♦
Az çok biliyoruz dostumSiz kodlama yapıyormusunuz ?
ben liseyi bitirmek üzereyim şuanda ünide yazılım mühendisliği okumayı düşünüyorum meslek edincem yani çok iyi olmaz mı o zaman ?Az çok biliyoruz dostum
Kendimi geliştirmeye çalısıyorum ama 1 yılını kpss ye çalışır gibi tekrar etmen gerekli
♦❤❤❤♦
min 2 3 ayini alir bilmentahmini ne kadar bir süre dostum zaten baya üstüne düşmeye kararlıyım .
küçük kodlamalar için mi yoksa ?min 2 3 ayini alir bilmen
ya simdi gunde 3 4 saat izlersen işini görür çözersinküçük kodlamalar için mi yoksa ?
zaten belli bir program yapıcam o program üzerinden hem derslerimi hemde kodlama yapmayı planlıyorum.ya simdi gunde 3 4 saat izlersen işini görür çözersin
bir ara 2015 te hazır kod bulup wolftü için hile kodlamıştım denemişliğim var. kafam basıyor bu işehiç bilgin yok ise boşver ugrasma bile çok uzun zaman alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?