Kodlama öğreneceğim, kararsızım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben bazı oyunlarda modül yapacağım ve bu yüzden benim kodlama öğrenmem gerek.
Udemy'den bir kaç kurs'a baktım vee uygun fiyata bir sürü şey buldum.

Sizden tek ricam ( Yazılımcı arkadaşlar daha öncelilikli olursa iyi olur) ben sizce hangi dili öğrenmeliyim
Yani tam olarak kavramları felan bilmiyorum. Kurs'ta Unity'den oyun yapmak vardı.
C# felan vardı bir de o kadar. Sizin bana önerebileceğiniz bir şey var mı?

Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
masaüstü
Post automatically merged:

arkadaşım c# ile başlarsan diğerlerini kolayca kavrarsın dedi ama sadece 1 kişiye bakıp adım atmak istemedim sizlere de sormakl istedim
Ben c# ile başladım ama dediğim gibi html ve php ile başlamanı sonrasında c# a geçmeni öneririm.

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
html ve php web geliştirmiyceksen pek bir yerde işine yaramaz kolay olsun mantığı kavradıktan sonra yaparım ben diyorsan önce pyhton ardından isteğine göre c# ve c++ a geçebilirsin veya pythonda tek başına yeterli bir dildir

Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
html ve php web geliştirmiyceksen pek bir yerde işine yaramaz kolay olsun mantığı kavradıktan sonra yaparım ben diyorsan önce pyhton ardından isteğine göre c# ve c++ a geçebilirsin veya pythonda tek başına yeterli bir dildir
ben direk olarak c# başlamayı düşünüyorum çünkü udemy'de 410 tlden indirime giren ve a'dan z'ye her şeyi öğreten bir ders buldum o yüzden direk c# başlamak istiyorum mantıklı olur mu sence

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
ben direk olarak c# başlamayı düşünüyorum çünkü udemy'de 410 tlden indirime giren ve a'dan z'ye her şeyi öğreten bir ders buldum o yüzden direk c# başlamak istiyorum mantıklı olur mu sence
udemyde her şey 410 - 500 arasından düşüyor biraz araştır yanlış bir karar verme şuan udemyde 60 a yakın kursum var bir çoğu ücretsiz kodlarıyla verilmiş kurslar instagram sayfalarını takip ederek bir çok insan daha fazla kursun yayılması için ücretsiz paylaşıyorlar

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Udemy'de indirimsiz kurs neredeyse yok yani 30 tl olan kurs 1 hafta sonra 400tl ye çıkmaz merak etme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...