kodlama öğrenmeye pythondan mı başlamalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
sana yazılım olarak donanımsal bir aktivite katacaktır dönemin en revaçta yazılım dillerinden imkanın varsa öğren

Üye
5 HİZMET YILI
python dan başlarsan diğer kodlama dillerine daha kolay alışırsın döngüler benziyor zaten hepsinde

Yürüyen cinsellik
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
python biraz daha basit ve düz bir dil yapabileceklerini uzun yoldan yapmanı saglar ama c# veya c++ ögrenmen senin daha çok işine yarayacaktır. Ama bu diller pythona göre biraz daha zorlar seni

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Okulumda öğrenmeye başladım. Eğlenceli ama öğrenmeyi bırakmamalısın. 5 ay oldu ve tek bir sözdizimi hatırlamıyorum.(Translated)
I started learning it in my school. It's fun but you shouldn't stop learning. It's been 5 month and i don't remember a single syntax.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
python kolay bir dil, kendimde öğrenmeye çalışıyorum ama asıl amacın ne ne yapmak istiyorsun araştırıp ona göre bir dil öğrenmeni tavsiye ederim.

Üye
6 HİZMET YILI
Kartal sinek avlamaz
Süper Üye
5 HİZMET YILI
python öğrenmesi çok kolay bir dil il onu öğrenip diğer dillere geçersen senin için daha rahat olur

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
önce c# c++ java ve ardından python sonrası zaten su gibi bilgi akar sana

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
temeli iyi kavraman lazım,programlamaya giriş dersi aldıktan sonra qbasic ile başlayabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kardeşim bu iş konusunda hiç tecrüben yoksa projeden çok konuyu anlama odaklı olarak pythonla başlamalısım bence öğrenimi gerçekten kolay bir dil. Pythonu çözersen diğer dilleri öğrnemende kolaylaşacaktır.

En kötü savaş bildiğin ve hissettiğin arasındadır
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Benim tavsiyem C++'dan başlaman yani ama tek başına başlıyacaksan biraz zorlayabilir ve başlarken sana yardımcı olacak birisi varmı internetten araştırıp mı öğreneceksin

Süper Üye
7 HİZMET YILI
Python öğrenmesi kolaydır işine yarar fakat ben C++ veya Java ile başlamanı öneriyorum. Bu iki dil fazlasıyla kullanılıyor. Fakat dersin ki kolay bir dilden başlayıp biraz alışıp zor dillere geçmek istiyorum, öyle de olur.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Yapacağın işe göre değişir ama python öğrenilmesi kolay bir dil ayrıca günümüzde oldukça popüler ve popüleritesi artmaya devam ediyor. Yani pythondan başlaman senin için iyi olur.

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Şahsen c# öğrenerek başlamıştım. Tavsiyem ise python, c#, c++ olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...