Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
python biraz daha basit ve düz bir dil yapabileceklerini uzun yoldan yapmanı saglar ama c# veya c++ ögrenmen senin daha çok işine yarayacaktır. Ama bu diller pythona göre biraz daha zorlar seni
Okulumda öğrenmeye başladım. Eğlenceli ama öğrenmeyi bırakmamalısın. 5 ay oldu ve tek bir sözdizimi hatırlamıyorum.(Translated)
I started learning it in my school. It's fun but you shouldn't stop learning. It's been 5 month and i don't remember a single syntax.
Kardeşim bu iş konusunda hiç tecrüben yoksa projeden çok konuyu anlama odaklı olarak pythonla başlamalısım bence öğrenimi gerçekten kolay bir dil. Pythonu çözersen diğer dilleri öğrnemende kolaylaşacaktır.
Benim tavsiyem C++'dan başlaman yani ama tek başına başlıyacaksan biraz zorlayabilir ve başlarken sana yardımcı olacak birisi varmı internetten araştırıp mı öğreneceksin
Python öğrenmesi kolaydır işine yarar fakat ben C++ veya Java ile başlamanı öneriyorum. Bu iki dil fazlasıyla kullanılıyor. Fakat dersin ki kolay bir dilden başlayıp biraz alışıp zor dillere geçmek istiyorum, öyle de olur.
Yapacağın işe göre değişir ama python öğrenilmesi kolay bir dil ayrıca günümüzde oldukça popüler ve popüleritesi artmaya devam ediyor. Yani pythondan başlaman senin için iyi olur.