25 Ağu 2020 #1 nosold Onaylı Üye Katılım 5 Ağu 2020 Mesajlar 91 Tepki puanı 4 Ödüller 5 Yaş 30 5 HİZMET YILI şifre sızma hesap hack leme veya hesap kapatma olmadı şifre yazılımı yapmak istiyorum nereden başlıyailirim biligisi olan varsa söylüyebilirmi
şifre sızma hesap hack leme veya hesap kapatma olmadı şifre yazılımı yapmak istiyorum nereden başlıyailirim biligisi olan varsa söylüyebilirmi
25 Ağu 2020 #2 BuckyMetalArm B Onaylı Üye Katılım 6 Mar 2019 Mesajlar 63 Çözümler 2 Tepki puanı 3 Ödüller 3 Yaş 26 7 HİZMET YILI kali linux öğretim videolarını izleyerek başlabilirsin
25 Ağu 2020 Konuyu başlatan #3 nosold Onaylı Üye Katılım 5 Ağu 2020 Mesajlar 91 Tepki puanı 4 Ödüller 5 Yaş 30 5 HİZMET YILI BuckyMetalArm' Alıntı: kali linux öğretim videolarını izleyerek başlabilirsin Genişletmek için tıklayın ... termux dan fake paney yapabiliyorum fakat yaramıyor uğraştırıyor linux denerim
BuckyMetalArm' Alıntı: kali linux öğretim videolarını izleyerek başlabilirsin Genişletmek için tıklayın ... termux dan fake paney yapabiliyorum fakat yaramıyor uğraştırıyor linux denerim