hackerlik için kali linux işletim sistemini a dan z ye ogrenmen lazım bence
YouTube'da Ahmet Birkan hocamın videolarını izleyebilirsiniz.Bilgilendirme için teşekkür ederim bir yerlerden başlamak istiyorum ama nerden başlayacagımı bilmiyorum gerçekten.
Hangi dersi öğrenmek istersen söylersin Kursu atarım sana dostum.Arkadaşlar öncelikle aşırı meraklı birisi olarak sürekli kodlama ile ilgili yazılım ile programlama ile ilgili şeyler izliyorum, Udemy gibi platformlardan bir şeyler alıp öğrenip deneyip kendimi geliştimek istiyorum. Sizce yapmalı mıyım, yapacaksam ne kadar ilerlerim ya da ne kadar üstüne düşmeliyim? Basit bir şeyler yazmak oyun hileleri gibi bir şeyler istiyorum.
Kardeşim tamamıyla bilgi o yazılımın biraz ilmini çözersen bir oyunun hilesini yaptın düşün diğer seferlere zorlanmazsin herşey ilkte zor gelir sonrası çok kolay devam etArkadaşlar öncelikle aşırı meraklı birisi olarak sürekli kodlama ile ilgili yazılım ile programlama ile ilgili şeyler izliyorum, Udemy gibi platformlardan bir şeyler alıp öğrenip deneyip kendimi geliştimek istiyorum. Sizce yapmalı mıyım, yapacaksam ne kadar ilerlerim ya da ne kadar üstüne düşmeliyim? Basit bir şeyler yazmak oyun hileleri gibi bir şeyler istiyorum.
Hangi dersi öğrenmek istersen söylersin Kursu atarım sana dostum.
Forumda bir kaç konu paylaştım orda var , eğer yok ise araştırıp atabilirim.Gerçekten teşekkür ederim yanıtlarınız için nerden başlamak doğru olur nerden başlamalıyıma cevap buldum masaüstü uygulamaları gelirştirmek istiyorum. sanırım C tabanlılar gerekicek sizden müsait odugunuzda acaba alabilir miyim.
python ile başlamanı öneririm anlaması da o kadar zor değil biraz ders ve ingilizce ile haledebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?