Kodlamaya Başlıyacaklara Tavsiyeler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alkoholisch
Emektar Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
kodlama,c++ kodlama,kodlamaya başlama
  1. Yaptığınız işten keyif almaya bakın. Yazılım ve kodlama bir çeşit sanatsal üretim işidir. Resim yapmaktan farksızdır. Keyif almadan bu işi icra etmenize imkan yok.  Kişilik olarak bu işe uygunsanız zaten keyif almamanız da imkansız.
  2. Elinizi korkak alıştırmayın. Yanlış yapmaktan korkmayın. Yanlış yapa yapa doğruyu bulacaksınız. Yanlış yapmaktan korkarsanız hem öğrenme süreciniz çok yavaşlar hem de deneme-yanılma yöntemine başvuramayacağınız için sürekli soru sorarak etrafınızdakileri rahatsız etme riskiniz artar.
  3. Sürekli tırmalayın ve kazıyın. Gece gündüz demeden araştırın, okuyun, kodlayın ve deneyin. Bir problemi çözemediğinizde ya da bir projeyi bitiremediğinizde uykularınız kaçsın. Problemi çözemeyince hemen pes etmeyin. 10,000’lerce yazılımcı ile aynı yoldan geçiyorsunuz merak etmeyin.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------Alıntıdır...------------------------------------------------------------------------------------------------Ve Eğer Hobi Olarak Yapcaksanız vb.net'ten devam edin ama eğer bunu iş olarak başlıcaksınız piyasada fazla bilinmeyen bi dili tercih edin ama tabikide gerek olsun dile piyasada...Örnek olarak c++ gerek olan bi dildir vb.net gibi herkez bilmez :Dsonra gelsin maniler :D

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
ilk bana oldugu gibi korkak olmuştum ama artık alıştim :D :D :D

Nothing.
Süper Üye
10 HİZMET YILI
Örnek;
A3jRQr.gif

Alkoholisch
Emektar Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
Koray qwqweqeqeq deep web e giren velet :D

Üye
10 HİZMET YILI
KODLUCAMIZ PROGRAMIN LİNKİNİ VERSENE ÇOK GB OLMASIN  VİSUAL STUDİO  3 SAATE İNİYO 10 GB :/

Alkoholisch
Emektar Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
Mucahit55' Alıntı:
KODLUCAMIZ PROGRAMIN LİNKİNİ VERSENE ÇOK GB OLMASIN  VİSUAL STUDİO  3 SAATE İNİYO 10 GB :/

Kardeşim Dev C++ Da bakabilrsn (zordur)

Alkoholisch
Emektar Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
iner ama hiçbir türlü görsel destek yok ona göre :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...