Kodlanan CS 1.6 hilesinde menü Insert tuşuna basınca menü ekranda kalıyor

Üye
Ödüller
1
CS 1.6 için hile geliştiriyorum. Imgui ile hilenin menüsünü tasarlıyorum ancak bir sorunum var: Menü insert tuşu ile açılıyor ama oyun içinde Insert'e basıp menüyü açtığımda fare işaretçisi (cursor) oyunda takılı kalıyor ve menü ile etkileşime geçemiyorum yani menü sadece ekranda kalıyor, ben ise oyuncumun kamerasını hareket ettirebiliyorum, oyuna devam edebiliyorum. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Menü açıldığında mouse tamamen oyundan bağımsız olsun ve menüye tıklayabileyim istiyorum. CS 1.6 OpenGL kullanıyor ama tam olarak nereyi hooklamalıyım? Bir fikrim yok.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
3
Uygulama sürümünden kaynaklanabilir.

Üye
Ödüller
5
aynı sıkıntı bendede vardı pc yi yumurukladım şuan artık öyle bi sıkıntım yok cünki bilgisayar kırıldı :)

Üye
Ödüller
1
çözümü buldum. oyun içinden mouse devre dışı bırakma fonksiyonunu çağırmanız lazım. yapamayanlar dm atsın yardım edeyim

AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.