Arkadaşlar bir sorum olacak ben kog maw oynamaya çalışırken kite ya da combo tuşuna basılı tuttuğumda adama saldırmak yerine bomboş yürüyor bazen bu yüzden verimli bir şekilde kullanamıyorum. Bir sebebi var mıdır ya da verebileceğiniz bir tavsiye? Şimdiden teşekkürler.
Bu soruna ben de çoğu adc herolarıyla karşılaştım. Son 1-2 güncellemeden sonra olmaya başladı combo tuşuna bassam da dümdüz yürümeye başlıyor ölmem gerekiyor düzelmesi için. Ve bazen farm kesmekte sorun yaşıyor farm öldüğü an düz vuruş atıyor ve kaçırıyorum bazen.
Arkadaşlar SPACE de oynuyor iseniz bilginize. Başka bir tuşa atayın EVADE-BASE ULTİ gibi bir çok seçenekle çakışan bir tuş kendisi. Scripti oyun içi açın tuşlara bakın hangisi hangisini aktive ediyor.
Arkadaşlar SPACE de oynuyor iseniz bilginize. Başka bir tuşa atayın EVADE-BASE ULTİ gibi bir çok seçenekle çakışan bir tuş kendisi. Scripti oyun içi açın tuşlara bakın hangisi hangisini aktive ediyor.
Hileyi silip tekrar yüklesem bir şey ifade edeceğini düşünmüyorum(?) çünkü zaten kendi web sayfası üzerinden verileri alıyoruz, resetlemenin başka bir yolu varsa deneyebilirim
Script'teki space'i başka bir tuşa nasıl atayacağım?
Hileyi silip tekrar yüklesem bir şey ifade edeceğini düşünmüyorum(?) çünkü zaten kendi web sayfası üzerinden verileri alıyoruz, resetlemenin başka bir yolu varsa deneyebilirim
Kardeşim oyun içi girdiğinde shifte bastığında açılan menüde Ezevade bölümünde incelersen orada Spaceye ayarlanmış 2 veya 3 tane tuş var onları başka tuşa atayacaksın üstlerine gelip istediğin tuşa basarsan onlara atar kısacası ara yüzde space ile aynı kombinasyona gelen tuşları değiştiriceksin misal ben comboyu c de oynarım c ile eşleşen diğer tüm tuş atamalarını değiştiririm özellikle evadedeki space ataması combo ile aynı anda bastığında buga girmesi doğaldır kardeşim eğer halledemez isen tw ver ben 2 dakikada halledeyim config ayarların yoksa onuda hallederim. İyi forumlar